Suuu-- Accountant Kız bende sıkıldım Dilenci sevmiyorum , yolda gorunce hiç duymamazliktan geliyorum Çünkü niye Eli ayağı tutuyor gitsin çalışsın ama milletin parasında hala gözü olmasın , gerçi bir insanın içine islemisse ne yaparsan boş 😂
deletedmom43191 Gizem9191 pardon ama oha yani bu kadar da insanı asagilayamazsiniz ki ya sizin karnınız doyuyorda ne oluyor sanki hala ondan bundan yardım dilenme pesindesiniz
Accountant Gizem9191 ahlaklı olmak herkese kısmet olmuyor maalesef yalnız değilsiniz ama çoğunluk sizin gibi ülke o yüzden bu halde zaten benim seviyemde asla değilsiniz
Gizem9191 Accountant evet bu ülkede paket alarak yapılacak en büyük ahlaksızlığı , yolsuzluğu yaptım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Suuu-- deletedmom43191 Yok aşkım isim olmaz arkadaş menapoz çağında galiba 34 35 yaşlarında tahminimce konuşma tarzı çünkü kırka merdiven dayamış Gibime geldi 😂
Gizem9191 Accountant ziyaaaaaaaa!!! Nasıl olsa göremeyiz . At kafadan bilgi yarışması . Evet ya inanılmaz onurlu birisiniz . Size onuriçe deseydik keşke biz paket alanlar olarak bu dünyadaki en kötü şeyi yaptık . Tüh tühhhh
Gizem9191 deletedmom43191 yahu bana verilen hakkı benim almak istemem neden bu kadar zorunuza gidiyor anlatsanıza ..
Suuu-- Gizem9191 Teyze bak sen bence git bı uzan dinlen tamam mı , yaş kitlemiz aynı değil sen çok geride kalmışsın 😂😂 Hahahahah
Gizem9191 Suuu-- ayyyyyy şunu yazdın ya kahroldummmm allahımmmmm yataklara düştüm teyzesinin gülü . Sen gibi cahil kesimde olacağıma burda kalmayı tercih ederim /
Gizem9191 deletedmom43191 siz benim maaşımı nereden biliyorsunuz ? Bu 1. Ayrıca öyle bir şey değil bakın genellllllllllll herkes yapabilir . Burda 2-3 evi olanlar da almış hiç olmayanlar da almış bunu açmamın sebebi biri türlü algılayamadığınız herkes alabilsin . Alanlar nasıl aldıysa alamayanlara yardımcı olması !!!
Suuu-- Gizem9191 Teyzem keşke benim kaldığım kesimde kalsaydin 😂😂 En azından hak yemeyi değil İhtiyacı olupta yüzü kızaran ama yine de ben kimsenin hakkına girmeyeyim diyen insanlarla tanışma firsatin olurdu ama diyorum ya utanan vs sen anlamazsin ağır gelir teyzem 😂😂😂
Gizem9191 Suuu-- aynen her gün para dilenirken sen dilenci olmıyorsun 🤣🤣🤣 bugün para ver !!! İnşallah benim yaşımda benim kadar kendini geliştirmiş olursun ama sanmam
deletedmom43191 Gizem9191 bilmek için illa özel sektörde çalışmak falan gerekmez bilgi sahibiyim 😉😉 ne olursa olsun devlet evine her ay 100 bin giren birine yardım etmez
Suuu-- Gizem9191 pardonda ben kimden para dinleniyorum hahahahaha Guleyimde boşa gitmesin bari 😂 Çok şükür ne kimsenin parasına ihtiyacim var ne isterim ayrıca keşke sende benim kadar kendini gelistirseydin milletin yardımına göz dikmek yerine kendi işinin sahibi olurdun teyzem 😂 Bari sende el örgüsü biseyler yap sat senin yaş kitlen öyle yapıyor