Angel19 Bsra_blc bendeee 😂bana ilk kız dediler sonradan erkek 😂annem hala inanmıyor başka bir şeydir o diyor 🤣
Almirolie Angel19 senin net erkek üçgen geliyor kuzum ama sanki bu posttaki ultrasonda ben kız gibi görüyorum ya bence bir doktor daha görmeli
Bsra_blc Angel19 ya önemli olan eli ayağı düzgün sağlikli olmasi ama insan çok merak ediyor 😂 şuan benim de aklim karişti mesela angel19’un yazdiği yorumdan sonra 🙄
Angel19 Bsra_blc benim bir oğlum var ikinci olacak nasipse.ilk doktor o kadar emin kız dedi ki değişmez asla dedi ama değişti yine kendisi erkek dedi bu saatten sonra da sanmıyorum 😂
Bsra_blc Almirolie aaa ben şokkk 🫣 bu kaç haftaliken söylenildi ve kaç haftalikken netleşti cinsiyeti ?
Bsra_blc Angel19 kizzz sen değil almirolie öyle yazmiş tövbe tövbe sana cevap yaziyorum ve bidaha adini yaziyorum şaşkinliğimdan frekanslar karişti 🤣 peki senin ki tam nezaman kesinleşti canim ?
Almirolie Bsra_blc burada 14 haftalıktı özel doktora gitmiştim kendi doktorum 17 haftada detaylı ultrason yaptı bacak arası boştu detaylıda net öğrenirsin kız olursa yaz bana ☺️
Bsra_blc Almirolie ama ben catlarim şimdi daha detayliya çok var 😁 benim bi kizim var ellerinden öper ablasi ikincisi de hayirlisi artik bakalim sağlikli olsun da detaylı günü de bakalim yazicam sana 😆