Yogurtlupilav danla2711 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻 Bizimde son 100 müş şimdi farkettim, bundan sonrası da su gibi geçsin bitsin inşallah 🥲
danla2711 Bir-anne21 ayy yakın haftalarda ki herkesin erkek🥰🥰 az kaldı vallahi 3.trimester benim için şimdiden gelmiş bulunmakta😂şu 2.trimesterın son haftalarında daha da ağırlaştım
Bir-anne21 danla2711 bende ağırlaştım artık kendimi taşıyamıyorum ağır hissediyorum doğuma kadar çok şişmesek bari 😂
Asyaninannesi_ danla2711 ilk zamanlar geciyormus inan bu dönemler gecmiyor 20 gün de bisey yok gibi geliyor ama 9 ay gibi geliyor insana
danla2711 Asyaninannesi_ ağırlaşınca insan kımıldayamıyor rahat nefes alamıyor günlük işlerini yapamıyor zaman geçiremiyor haklısın vallahi zor ama geçecek inşallah Allah yardımcın olsun♥️ sağlıkla kucağına al inşallah 🤲
Kaannur @danla2711 inisllah canım benim Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza bende 30+2 deyim iyice ağırlaştım kuyruk şokumu ağrısı bende de başladı mide ağrısıda öyle ama en önemlisi bebişlerin iyi olması 💖💘
danla2711 Kaannur aynen öyle gerçekten yeterki onlar iyi olsun anneler herşeyi çeker🥰😂 sağlıkla gelsin miniklerimizz🥰🥰🤲