babycom456 Kızlar ultrasonda 26+2 ama regle göre 28 haftalık hamileyim ebe yavaştan hazırlamaya başla dedi ama normalde 32den sonra flan hazırlıyolar ben hangisine göre hazırlayayım
myangelson babycom456 riskli gebeyim 32. Haftada hazırladım şuan bir tek bebek bezi ve bana lohusa pedi veya depend eksik 😅
zynpknt babycom456 29 da falan hazırlıcaz ramazana girmeden nolur nolmaz sonra çok geç olcak ben stresten deliririm😂
Feslegenci babycom456 kesinlikle 32 33 de hazır olmuş olması lazım çünkü bazen bazı durumlarda erken doğum ihtimali oluyor 34 gibi haftalarda ben yaşadım bir anda hazırlamak zorunda kaldım şimdi Allah’a şükür 38i görebildik ama ders oldu bana bir güzel 😄
Bnguuu_102 37+3 haftalık hamileyim sadece bebeğinkiler hazır benimkiler yıkanmadı bile dolapta duruyor 😅
zynpknt babycom456 ben yatıyorum full annem hazırlıcak o da oruç tutcağı için erken hazırlıycaz ☺️ ama kendim olsam ramazanda da hazırlardım oruç tutmıcam nasılsa sıkıştırmazdım yani kendimi
keyfimin-kahyasi-misin babycom456 27 gibiydi yıkadım eksiklerim çöktü dün aldim bugün de çantam mi halletim 33+2 olduk erkenden iyiki yikamisim diyorum Şuan ufacık seyleri yikayamazdim 🥲
babycom456 keyfimin-kahyasi-misin bide hastane çantasına biberon emzik flan koyuyolar onları nasıl koydunuz acaba yıkayıp direk koydunuz mu son zamanlara doğru mu koycaksınız
keyfimin-kahyasi-misin babycom456 yıkayıp kutusu varsa kutusuna yoksa Kapağını vs kapatim koyucam yeni yıkadım daha . Ama içime sinmezse tekrar yıkarim son zamanlar