Btl42 24 haftalık hamileyim çalışıyorum kızlar ve ara ara rahmime böyle yılan yürüyomuş gibi sancı giriyor sonra geçiyor ve belim çok ağrıyor bebeğim de biraz aşağıda kaliba çünkü hareketlerini vajina bölgemde hissediyorum gibi geliyo normal mi bunları yaşamam ilk gebeliğim
Bgun Btl42 Merak ettim neden olduğunu 22. Haftanın içindeyim bende bebeğimi vajinal bölgemde hissediyorum.Acaba normal mi bu haftalarda birde sağ tarafımda geceleri ağrım oluyor sende de oluyor mu?
gayecee Btl42 bende 24 haftadym ve çalışıyorum aynı sıkıntılar bende de var hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum son 2 gündür bacaklarım da fena ağrıyor :(
Burjucan Bgun ben de 27 haftalık oldum aynı şeyler bende de var sağ tarafta ağrı ve hareketler bayağı aşağıda erken Doğum olabilir mi diye baktı doktor her şey normal dedi
Mutlulugumm Bende 24+1 im kiz bebegim olcak insallah kasigima bazen kiramp giriyo genelde yururken oluyor. Ve belim tutuluyor hemde surekli ama normalmis bide vucut yapisi onemli ben hic esnek degilim bide magnezyum ilaci verdi doktorum onu kullaniyorum normalmis yani.. bide vajina bolgemde hareket cok oluyor sanki o bolgeme vuruyor surekli cikacakmis gibi hissim oluyor kimileri normal diyor ama kimilerinde erken dogum riskinden dolayida olabiliyonus onedenle doktora belirtip kontrol edilmesi gerek bence. Cunku birinde bormal olur ama seninmi anormaldir en guzeli doktordan ogrenmej bence