Meltem2910 Kızlar Allah nasip ederse doğumum mart sonu Nisan başı gibi olucak İzmir’de oturuyorum hastane için pijama sizce kısa kollu mu uzun kollu mu almalıyım sezaryen doğumum olucak
hatice_aygun2 Meltem2910 odaları genelde çocuğa göre ayarlıyorlar 3 gün kalmıştım Eylül’de olmuştu kızım sıcaktı ben kısa kolluyu giydim sonra dışarı baya soğudu içeriyi yükselttiler gene uzun kollu giydim ikiside giyiliyor ya iki tane alın şimdi Nisan ortası benimde gene bir uzun bi kısa kollu aldım ❤️
kubraa9 Meltem2910 Ben de İzmir’de yaşıyorum. Çok soğuk olmuyor o dönemler hastane odası da sıcak olur zaten ama yeni doğum yapan kadınlara hep kendini sıcak tut derler ya onu düşünerek uzun kollu alman daha iyi olur diye düşünüyorum. Geçiş mevsimi çünkü ama her ihtimale karşı bir kısa kollu pijamada koymalısın çantaya 🌸
defnevedoruk Meltem2910 23 martta doğurdum aşırı sıcak olmasına rağmen çok üşüdüm ince uzun kollu giydim
Meltem2910 hatice_aygun2 ekstradan koyu renk uzun kollu ve sabahlıklı gecelik alıcam ama bunda emin olamadım kısa mı uzun mu alsam diye
Meltem2910 kubraa9 o zaman bunu uzun alıp başka bir tane kısa kollu alayım en kötü diğerlerine karar verdim de bunda karar kılamadım bi türlü
hatice_aygun2 Meltem2910 ikisindende alın dursun düğmeli olanlar kullanışlı şahsen sonrasında giyiliyor rahatlıkla
kubraa9 Meltem2910 fotoğraf çekimi yaptıracak mısın bu tarz biyeli pijamalarla güzel duruyor çünkü eğer bu tarz bir şey düşünüyorsan bu modelin sabahlıklı olanları var en azından öyle bir model de düşünebilirsin
Meltem2910 kubraa9 ekstradan sabahlıklı pijama alıcam yedek olarak ama genel olarak sadelikten yanayım muhtemelen bunlarla yaptırırım fotoğraf çekimi
Smileylaylom Ben geçen ay doğum yaptım İzmir medicanada kısa kollu elbise gecelik giymiştim çok terlemiştim sonra uzun kollu gömlek pijama takımı giydim ama çok sıcak bastı beni. Hastane genel olarak sıcak Oda da çok sıcaktı
Smileylaylom Bence elbise gecelik de alın kısa kollu, akıntınız olduğunda kolaylık oluyor tuvalete girmek filan bi de uzun kollu pijama takımı alırsınız
Meltem2910 Smileylaylom bir koyu renk alt üst alıcam , 2 tane böyle beyaz alt üst bir de sabahlıklı gecelik almayı düşünüyorum evdede rahat giyebilmek için ikiz gebeliğim çünkü kanamam vs nasıl olur hiç bir fikrim yok
Talentedmom Meltem2910 kısa kollu da alın uzun kollu da yine de uzun kollu bir sabahlığınız olsun yanınızda