sevgi_bidak Kelebeekkk sezeryan mı normal mi acaba bende 38 olucam 38+3 doğum sezeryan ama iç çamaşırım hep ıslak oluyor bugünde biraz şu gibi bişey geldi ama sanvım yok şu mu anlamadım
AysenTpbs sevgi_bidak Bende 38+3 :) ve bugün 2 kere ağladım ya kendiliğinden gelmezse diye, dün gece de regli sancısı gibi şiddetli bir sancıyla uykum bölündü, tüm tuşlara basıyprum inşallah müdahalesiz kendisi gelsin diye dua ediyorum
sevgi_bidak AysenTpbs günü belli ama suyum sınırda ve korkuyorum suyun geldiğini anlamam diye ki su gelmeden de azalıyormuş bilmiyorum korkuyorum sancı sıfı arada bir rahme baskı var ama
AysenTpbs sevgi_bidak aaa neden anlamayasınız sonuçta idrar gibi değil bir de onu stres edinmeyin, kendi başına yeterince stresliyiz 😞
sevgi_bidak AysenTpbs işte bardaktan boşalır gibi gelmiyor ki sadece iç çamaşırım ıslanıyor valla psikolojimi bozdu gerçekten 🥺
Smileylaylom sevgi_bidak suyunuz olabilir, doktorunuzla iletişime geçip bir hastaneye gidin işterseniz. Benim de suyum çamaşırımı ıslatarak geldi doktoruma söylediğimde hastaneye gidin muayene etsinler dedi suyum gelmiş ve sancım da yoktu. Sünni sancı ile doğum yapmıştım
AysenTpbs sevgi_bidak Aaa o zaman suyunuz yavaş yavaş geliyor olabilir bence kontrole gidin özel değilde son haftalarda devlet randevusuz kabul ediyor bence kesin baktırın nolur nolmaz
sevgi_bidak Smileylaylom her gün hastanedeyim valla yoruldum su gelince bebek hareketlerinde sıkıntı oluyor mu ben takip ediyorum normal geliyor hareketleri ama
Smileylaylom sevgi_bidak normal hareket ediyordu. Nst’ye bağlandığımızda sancım da çıkmadı bir kaç tane çıkmıştı. Bebeğin hareketi bence su ile değil kasılma ile ilgili. Yani kasılma olduğunda çok hareket etmiyor. Sizin bir de suyunuz azalmış olarak yazmışsınız doktorunuz ile iletişime geçip bence bir acile gidin ama siz daha iyi bilirsiniz.
sevgi_bidak AysenTpbs çarşamba doğumum var zaten cuma günü acilde 7-8 cm şu var dedi sınırda dedi ben yarın tekrar gidicektim aslında acile kontrol için
sevgi_bidak Smileylaylom şimdi lohusa kedi taktım ıslaklığı kontrol edeceğim abartısız 2 dk da bir tuvaletim var gibi hissediyorum gidiyorum damla da olsa geliyor belime soğuk soğuk bi şeyler oluyor acaba kuruntu mu yapıyorum diyorum
AysenTpbs sevgi_bidak 7 8 cm 🙄 çarşamba neden bekleniyor ilk defa böyle bir şey duydum bence her gün kontrole gidin Allah korusun susuz kalır falan ilginç geldi bana durumunuz
Smileylaylom sevgi_bidak benim de çamaşırım çay bardağının çeyreği gibi ıslandı durduk yere başka gelmedi ben öyle gittim hastanede patlattılar suyumu
sevgi_bidak AysenTpbs ilk 5-6 cm dedi 2 gün sonra 7-8 dedi benide karıştırdı valla strese soktu uyku uyuyamıyorum