Mikoosu Eşim salata yaptı ama O kadar kötü yıkamış ki yedikten sonra bitince hepsi dibine bir baktım böcekler var hamileyim bir şey olur mu bilemedim toksoplazma ya da farklı bir enfeksiyon
Minnakpopus Mikoosu eşinde hiç mi bilmiyor durumları olacakları sağır sultan bile duydu yeşilliğe dikkat edilmesi gerektiğini
Gul1935 Minnakpopus erkekler pek önemsemiyor birşey olmaz diyorlar benim eşimde pembe et yiyemem diyorum pembe değil o pişmiş sana öyle geliyor diyor
Minnakpopus Mikoosu sen doktorunun numarası varsa bi haber ver canım. Eşinide kırk tembihle sirkeli karnonatlı suda bekletip tek tek yıkaması gerektiğini 😵💫
Minnakpopus Mikoosu 🫣🫣 ayy sinirlerim bozuldu bide iyi yıkadım demiş ya 😂😂😂 gördük böcekler cirit atıyo diyeydin🤭 neyse doktorun ne dicek bizede haber ver mutlaka. Bişe olmaz Allahın izniyle inşallah
Minnakpopus Gul1935 bence yapıyla alakalı ya 🫣 benim eşimde tam tersi yeşillikleri ona yıkatırım mesela gözüm kapalı güvenirim. Normalde kendisi neredeyse az pişmiiş yer ama bana pişirirken milyon kez kontrol eder yumurtada dakika tutar 😑 bi yerde o da bayıyo😂😂
Mikoosu Minnakpopus keşke biraz eşim de dikkat etseydi bir şey olmaz böcekler dibe cokmus yememissinki diyor 😒
Gul1935 Minnakpopus bende eşimin öyle olmasını isterdim. Eşime göre de ben onu bayıyorum. O da bana göre aşırı rahat işte zıt kutuplar misali. 🙂
Gul1935 Mikoosu zaten böcek kaldıysa düzgün yıkanmamış demektir bir su tutmayla bile gidecek olan şey gitmemiş. Sorun böcekte değil suyla bol yıkamamış
Minnakpopus Mikoosu 🤭🤭 neyse bi dahakine yinede sen işini garantiye al olmadı. Bide bunun dışarda yesem bişe olurmu diye soranlara ye gitsin yeaaa ben yedim bişe olmaz versiyonları var 😂 dışarıda Allah bilir ne şekilde yıkanıyo onlar 🥴🥴