Telasci_90 kubra_t Neden peki? Bir tane almak istiyorum ve modeller hakkında hiçbir bilgim yok. Uçağın kabinine sığan, cok ağır olmayan, küçük arabaya sığabilecek, çift yönlü, katlanabilen birşey bakıyorum prego scala öyle mi? Çok teşekkürler
kubra_t Telasci_90 trendyolda yorumlara bakın isterseniz. Daha detaylı yazıyor kullanan kişiler. Ben de yorumlara bakıp aldım
Asilzedemom Rabiul literax 4 almayı düşünüyordum ben 22 kiloya kadar taşıyor diye iyi degilmi tek elle falanda kapanıyor
Rabiul Asilzedemom ben almazdım almadım da zaten çok ağır bir de size dönmüyor puseti üstüne takıyorsunuz araba + puset , Chrome kullanıyorum öneririm
Asilzedemom Rabiul şimdi baktım puset çıkıyor oturma yeri takılıyor degilmi öyle gördüm pusetli ama başka model varmı tek elle kapanan ben çünkü parçalı uğraşamam diye aslında literax düşündüm tek elle falan kapanıyor benim bir gün daha var da onda paecalanmayan bakmam laizm ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏
sadbut seydabal_60 kraft trip öneririm canım cok hafif hem kabin boy hemde travel sistem kendi sitesinde 23 bin civilde indirimle 10.999 a aldık stok yok ama tek tek civilleri arayıp stok sormustum zar zor buldum indirimde
Rabiul Asilzedemom Her dışarı çıktığınızda arabanın üstüne puseti takmak istiyorsanız o modeli alabilirsiniz ama benim için zor olurdu o yüzden o modeli tercih etmedim iki elimle mandal gibi çekiyorum kapanıyor
Asilzedemom Rabiul ben bebeğim 5 aylıkken falan çok kullanıcam oğlum anaokula gidecek ondan hemen pratik baktım baston araba dediler ama çocuk kışın onda olmaz dedik ama bakım belki puset kullanmazsam sizin onerdiginiz pusetsiz var onun çıkmıyor galiba degilmli bir bakayım e bebekten ben hem kaç kiloya kadar taşıyor
Rabiul Asilzedemom ben Chrome kullandım çok memnun kaldım arabayı çıkartıp puset takıyorsunuz e bebeğin puseti oluyor ve size dönğtoe
Rabiul Asilzedemom pusetsiz kullanım yenidoğan için olmaz ama puseti 4-5 ay kullanırsınız ben baby plusun pusetini aldım çok uygun fiyatlı o süre zarfında büyük arabayı hiç kullanmanıza gerek kalmıyor
Asilzedemom Rabiul ilk oğlumun vardı puseti baby force nin galiba ama sağlam mı bilmiyorum ana kucağı olarakta kullandım ben onu onu kullanirim diyorim ama ikinci almam dedim akşamda iyi bisye alalım diye düşünüp kilit sistemini çıkardım galiba hatırlamıyorum ona bakicam eğer sağlamsa almam dedim puset askısı alalim dedik ama bir ona bakılacak ama buda epey güzel mis
Slhls Sevinc44 bizim için önemli olan çift taraflı olmasıydı görüntü olarakta hantal olmamasıydı bunları da karşılayan model cybexti daha kullanmadık henüz ama güzel şuanlık
Rabiul Asilzedemom eğer alırsanız almadan önce iyice bir araştırın sen hiç hangi pratik olursa onu alırsınız