Anonim_kullaniciiiii Kaset testi ilişkiden 14 gün sonramı doğru gösterir yoksa yumurtlama günündennmi sonra
poyrazmom_ Anonim_kullaniciiiii yumurtlamadan 12-14 gün sonra sonuç çıkar geç döllenme olmazsa eğer ama kaset testler hiç güvenilir değil erken gebelik testi deneyin
poyrazmom_ Anonim_kullaniciiiii rica ederim 32 haftalık gebeyim henüz doğum yapmadım ama yardımcı olabiliceğim bi konuysa yardımcı olmak isterim
Anonim_kullaniciiiii poyrazmom_ reglime b poyrazmom_ reglime 7 gün kala kaset test ettm fakat negatif. 6 gündür hafif bel ağrıar vardı bu gün çok dehşetliydi bildiğiniz ayağa kalkamadm ağladım falan. Sonra hafif ten midem bulandımı diyiyim midem ağzıma geldi öyle şey oldu uykum geliyor falan sizcee varmıdır gebelik varsada negatif neden
Krdeln Anonim_kullaniciiiii regle 7 gün kala kaset testi geçin erken gebelik testleri bile negatif çıkarabiliyor . Testi tekrarlayın bence
poyrazmom_ Anonim_kullaniciiiii yani kişiden kişiye değişir ben 8 gün kala erken gebelik testinde öğrenmiştim çok silikti ama bazıları regl 10 gün geçince öğreniyo mide bulantısı da psikolojik olabilir net bişey söylemek doğru olmaz en iyisi gecikmeyi beklemek sizin için