kubyus kızlar 25 haftalık hamileyim geceleri tuvalete kalktığımda acıktığımı hissetmeye başladım ama yemiyorum uyumaya devam ediyorum ama bir yandan da bebeğimi aç mı bırakıyorum şüphesine düştüm sizce aç mı bırakıyorum onu 🥺
Pinarkorkmazer kubyus yok kız bebek neden aç kalsın gündüz yeterli beslendiysen. Ama uyandığında kuruyemiş biraz peynir vs yiyebilirsin karbonhidrat falan yeme tost yapıp yiyenler var😂
Rtbli kubyus ben havuç yiyorum böyle zamanlarda bir havuç kesmedi mi 3. Ye kadar gidiyo iş tavsiye ederim 😂
kubyus Pinarkorkmazer ayy iyi bari aç mıdır vs diye düşünmeye başladım ve gece yeme alışkanlığım hiç yoktur
kubyus AnayimBenAna_ ya doktorum hızlı kilo aldığımı söyledi birde hafiften ödem olmaya başladı erken olduğunu söylediler bende dikkat etmeye başladım diyelim 😂
Pinarkorkmazer AnayimBenAna_ 😂😂😂 tadı güzel evet ama bebeğe bir katkısı yok kaşar peyniri hariç ekmek sonuçta ve anneye kilo yapar 😂 yoksa ben yemek yemeyi çok severim gebelik şekeri olmasa neler yerim ama gece yemem ya. Kuruyemiş peyniri süt kefir tercih etsin 😂😂
Pinarkorkmazer AnayimBenAna_ 😂😂 ben 33 haftalık hamileyim 77 ile hamile kaldım şimdi 84 kiloyum ve bence bana yeter de artar hiç hayatımda bu kiloya gelmemiştim 70 i hiç geçmedim
AnayimBenAna_ Pinarkorkmazer bende ilkte 62 ile doğuma girdim şuan 54 üm bakalım bunda kaç ile tamamlayacağım 🤭🌸
Gullusah92 Pinarkorkmazer boyum 168 cm deseniz ben mi yazdım diyeceğim 🤣 bende düğünüm de 62 kiloydum, ilk hamileliğimde 66 kilo ile başladım, 87 yle sezaryen oldum, 2.ye 37 haftalık hamileyim 78 le başladım şuan 84 kiloyum 😅
Pinarkorkmazer AnayimBenAna_ 😂 yok artık ben 40 kilo asla olamam yemek yemesem bile bedenim o kadar zayıflayamaz kemiklerim o kadar gelir 😂
Pinarkorkmazer Gullusah92 boyum 166 gibi 😂 ilk gebeliğe 70 le başladım 77 ile doğdum yaptım buna da 77 ile başladım şimdi 84 kiloyum
mihraninannesi55 Pinarkorkmazer boyum 1.57 47 ile hamile kaldım suan kilom 65 😂 Hayatimda bir ilk bu .,50′yi bile görememistim kilo olarak. 35+1 haftaliğiz kızım geecen hafta 2 bucuk kiloydu 🥹🪄🤍