rabiayy Kızlar boğazlarım ağrıyordu hiç halim yoktu bugün. Dün 1 tane Parol almıştım. Ama bugün ateşim 38,5 oldu. Tehlikeli bir seviyede mi ? Acile gidip Parol serum mu taktırayım. Doktorumla da irtibat halindeyim. 4+6yım. Keseye göre 5+3
tugces87 rabiayy geçmiş olsun haftanız küçük o yüzden bilemiyorum ama parol ben de içtim 1 saat içinde ateş düşüyordu akşam etkisi geçince yine 38 oluyordu. 38 üstü beni telaşlandırıyor sadece çıkınca hastaneye gittim parol serum verdiler çok şükür sonrasında ateşim çıkmadı bu ateş çıkma olayı 17-18 saat sürdü serumu alınca bitti. Bu 17-18 saat boyunca da hep alnımda ve koltuk altlarımla ıslak bezle durdum. Ama 38 üstüne çıkınca duş alınca bile inmiyordu neyse ki parol ds etki ediyor
Rapunzelll6333 Cnm bence kendi doktoruna gitmelisin benimde dünden belli geçmeyen boğaz ağrısı öksürük kemik ağrısı varr bol bol portakal sıktım içtim pekmez içtim bol sarımsaklı haşlama yaotim içtim biraz daha iyiym ve bol bol su iccc su vücuttaki hastalığı atar
rabiayy cilginhatun çok teşekkür ederim. Antibiyotik kullandım. Umarım ilk haftalarda zararı olmaz çocuğa