Umaysrky Bu durumu yaşayana varmi çikolata falanda yesem guçsüz ve nadir hareketleri doktor suyu guzel o yuzden dedi ama kizimdada suyu guzeldi ve daha guclu hissediyordum
Snsyda Umaysrky benimde öyleydi diyordum çok sakin bebek olacak maşallah diye de sonra bir hareket bir hareket tutana aşk olsun
Umaysrky deletedmom43191 galiba doktor ultrasonda cok hareketli dedigi icin ben aksiyon ariyorum hergun😃😂
1melek1annecik Duruşundan kaynaklı olabilir sırtı dönük mesela bnm hareketleri hissetmiyorum çok nadir hissedersem de.. normal bi durum yani 😊
Umaysrky 1melek1annecik her gebelik yeni heycan telaş aslımda bu ikinci gebelik yinede anne psikolojisi😇
1melek1annecik Umaysrky kesinlikle bilsen bile yine aynı korkuya kapılabiliyor insan 😊 her evlatta aynı hassasiyet oluyor ister istemez 🤗
Snsyda Umaysrky valla doğunca nasıl olur henüz tecrübe edemedim. 35.haftadayım. 32.haftada bir hareket etmeye başladı kiiii. Allah yani 😂
Umaysrky Snsyda ah ilkinden hatirliyorum 36 37 can yakici bile olabiliyo cidden ben kabulüm hissedeyim sık sık yeterki😇