Ebrunr Selamlar, 14 haftalık hamileyim. Yeni bir doktor arayışım mevcut özel hastanelerde gidip deneyimlediğiniz doktor var mı?
Hnduzum Ebrunr Ben medicana Faika Ceylan Çiftçiye gidiyorum çok memnunum, ama hastane biraz kalabalık biraz bekliyorum her gittiğimde
Yazmelegi_ Ebrunr benim doktorum ankara koru sincan hastanesine gitti eğer gitmek isterseniz tavsiye ederim ❤️ ismi aynur malikova
busebasaran06 Ebrunr canım ben bilkent şehir hastanesi takipliyim çok memnunum doktorum özlem gündüz kendisi bakıyor asistan yanında duruyor 🩷
Ebrunr dilaraecaliskan liv ve güvenden doğum paketi almak istiyorum ama güven 14. Haftada olduğum için ilgilenmiyor.
Krystal Ben Cebeci tıpa gidiyorum memnunum açıkçası. Özel için arkadaşım Akay hastanesinden memnun kalmıştı. Fiyatları tuzlu biraz.. bakın isterseniz. Birde natomed hastanesi var orası biraz daha uygun gibi,en son doğum için memnunlardı insanlar.
Ebrunr Hnduzum hastanenin kadın doğum yorumları biraz korkutucu geldi açıkçası. Hemşireleri vs. Çok ilgisizmiş.
Hnduzum Ebrunr daha doğum yapmadım doğum katını bilemiyorum , ama normal muayene olduğumuz bölümdeki hemşireler normaldi bir sıkıntı yaşamadım, hatta ebe hemşire Elif hanım var kendisi çok ilgili çok memnunum kendisinden
dilaraecaliskan Ebrunr bende medicana düşünüyorum normalde çünkü diğer her sağlık sorunumuzda oraya gidiyoruz eşimle. Ama bilmiyorum Acıbadem yada medicalparkta seçeneklerim arasında.
Melodimoon Ebrunr Merhaba ben de Sedef hocaya gitmek istiyorum ama Google yorumlarda bir iki kötü yoruma denk geldim tedirgin oldum, siz gidiyorsanız öneriyor musunuz Sedef hanımı
Ebrunr Melodimoon evet kesinlikle ilk muayeneden bu yana o kadar detaylı ilgileniyor ki anlatamam. Muayeneler 1 saatten aşağıya sürmüyor sizi para kaynağı olarak görmüyor en güzeli her konu da alternatifleri sunuyor. Başta ben de yorumlardan dolayı başka bir doktora gitmiştim fakat Sedef hocayı tanıyınca iyi ki dedim. Özel olarak da numarasını veriyor bir durum olursa yazabiliyorsunuz dönüş sağlıyor. Daha önce gittiğim özel klinikli doktor da asistanı ile konuşabiliyorduk en fazla.
Ebrunr @" Melodimoon sizin ve bebeğiniz için çok güzel bir süreç olur umarım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰