Gktg6868 Hanımlar sizce kanguru mu sling mi bebişn doğumu yaza denk geliyor haziran ayına bir oğlum var ve yaz günü evde durmayız parka fln çıkarken sizce hangisi daha iyi oluyor yani küçük bebeği fln koyabilir miyiz kanguruya slinge zararı olur mu
obli Gktg6868 ilk aylar için sling daha iyi ve rahat ben sling aldım bebeğim severse ileri ayları için kanguru alacağım.
PapatiA Gktg6868 ben sling kullanmadım bilmiyorum kanguru almıştım , bıraz kullandık çocuk husursuz ağlamaya başladı böğrü batmış hareket felan düzelttiler çocuk kendine geldi bir daha kullanmadım sonra da ağırlaştı tasıyamadm
Deryakaya1802 Gktg6868 bence sling alıp deneyin veya yenidoğan destekli kangurular var büyük rahatlık hiç ağırlık yapmıyo bebeğim de çok seviyordu içinde hep uyuyordu ben de özgürce geziyordum 😊
derya14 Gktg6868 Nerdeyse 2 yıl kanguru kullandım ama onun kaliteli olması lazım bebeğin duruş bozukluğu olmaması açısından. Bazıları ortopedik değil hem anne açısından hem bebek. Hep kanguruda uyudu. Bi yere giderken falan çok kullanışlı oluyor ayrıca. Ben o zamanlar Zonguldak’ta oturuyordum bilen bilir heryer bayır olduğu için bebek arabası kullanamadım ama kanguruyla heryere gidiyorduk 🥰