1.buçuk senedir hep bebek problemi. İlk hamileliğimde bebeğin kalp atışını bekle bekle o duyulmadı en son kanamam oldu dr. gittim kalp atışını duyduk 8 haftayı geçiyordu ama o gün düşük yaptım. 7 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bu sefer güzel olucak dedim ilaçlar tedaviler muayenede kalbinin durduğunu öğrendim. Dr.um 3 ay korunma sonra tedaviye başlayalım olmazsa dedi tedaviye başladım bu ay 2.ayım ama çok umutsuzum. 7 aydır her ay olucak diye bekliyorum her ay mutsuz oluyorum. Bebeklerim hep aklımda onlar zaten aklımdan çıkmıyor. Olsunda diyorum acılarım dinsin ama her ay yine aynı son. Ovulasyon takipleri ilaçlar vitaminler hormon bozuklukları psikolojik dalgalanmalar artık bütün hayatım bebek için çabalamak durumunda. Bazen o kadar bıkıyorum ki eşime deli gibi aşık olmama rağmen keşke evlenmeseydim bu süreçleri yaşamasaydım diyorum. Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum çok yalnız hissediyorum artık. Herkes bu konuları açıyor ne hissettiğimi düşünmeden. Birde konunun sonu hep bak çevremde şu var bebeği doğumunda kaybetti ya öyle olsaydı. Bak bu var onun hiç çocuğu olmuyor en azından sen hamile kalabiliyorsun diye sona eriyor. Konular hep aynı olduğu için kimseyle görüşmekte istemiyorum artık. Ailem eşimin ailesi her ay güzel haber almak için gözümün içine bakıyor. Hep dua ediyorum ben ve benim durumumda olan herkesin kucağı sağlıkla huzurla dolsun inşallah. 🤲😭 Eğer bu ayda olmazsa artık dr.a tedavi istemediğimi söylicem artık bu hormon farklılıkları bedenimi bitirdi
. Her ay migren atakları yaşıyorum ve ağrı kesici içmiyorum ve çalışan bi insanım beni mahvediyor yatıp uyumam gerekiyor. Kasık ağrıları ara kanamalar sebebi belirsiz akıntılar göğüs ağrıları sayabileceğim çok daha fazla şey… artık bunları yaşamak istemiyorum bu ay olmazsa tedaviyide bırakıp uygulamayıda kaldırıcam artık bu konuları daha fazla düşünürsem deliricem….