momandson_ İndirekt coombs testi yapıldı sonuç negatif çıktı fakat iğne nasıl oluyor nereden yapılıyor devlet hastanesi karşılıyor mu olanlar bilgi verirse sevinirim
deletedmom43191 momandson_ devlet hastanesinde doktora git iğne için geldim de hemen yapılıyor öyle ücret veriyosun
Melllike momandson_ kalçadan vuruyorlar. Arkadaşın dediği gbi devlet hastanesi temin edip vuruyor. Serviste vuruyorlqr tabi doktor yönlendiriyor..
NoName_ momandson_ negatif ise vurulmazsınız erkenden,haftasını bekler. Ben bir defa vuruldum ücret ödemedim kalçadan oldum iğneyi
Mervealya1992 momandson_ sonucun cıkınca acile gidiyorsun hemen iğneyi vuruyorlar ben sonuc cıkıp ertesi gun gitmiştim devlete hemen vuddulr boşa para verme
Ntlifee Bugün oldum ben özellerde parayla kendin alıyosun devlette uğraşmıyosun hiç doktor yazıyor iğneyi falan kendileri bulup yapıyolar
deletedmom43191 Ntlifee özelde para verilmiyor ki iğneye ben ikinci gebelikte doktora gittim muayene ucreti verdim muayene oldum iğne olman lazım dedi çıktım dogumhaneye çıktım vuruldu 1 TL bile odemedim yani
yagmurplt ben geçenhafta vuruldum devlet hastanesinde 2 saatlik yatış işlemi gerçekleştirdi yan etki yapabilir diye iğne herhangi bir sorun olmadı