Bahar77777 Kızlar dünden önceki gün akşam üstü haşladım tavuk göğsünü kaldırdım dolaba bugün ısıtıp yersek bişey olurmu ya olmaz heralde değilmi
Berrakk39999 Bahar77777 ben hamile kaldıgımdan beri önceki günden kalan tavugu yemiyorum eşim yiyo ama ben daha dikkatliyim dikkat edin siz yine de nolur nolmaz
seyma0661 Bahar77777 ben tavuklu pilav yaptığımda 3 gün yiyorum tavuk yemeği de aynı şekilde. Heralde aynı şeydir
Bahar77777 seyma0661 ya bende bekarken annem dolaba atardı kalan tavuğu biz yerdik 3 gün felan bunuda haşladım kaldırdım dolaba suyunu kullanmak için haşladım zaten tavukta kaldı haliyle bugün tiftikleyip baharat katıp ısıtsam nolurki
seyma0661 Bahar77777 bence bişey olmaz sonuçta haşlama da pişirilme sayılıyor çiğ değil bakteri vs üreteceğini düşünmüyorum
Berrakk39999 Bahar77777 önceden ben de yiyodum da hamileyken dikkat ediyorum bi şey olacağını sanmıyorum ama tavuk olunca konu korkuyo insan
Selim_Alparslan Bahar77777 tavuk ısıtılmaz ise tavuk salatası yap , yogurt mısır turşu tavukları didersin biraz sarımsak tuz mis gibi üzerine ise salçalı yag yak biraz ceviz
Selim_Alparslan Bahar77777 https://www.nefisyemektarifleri.com/yogurtlu-tavuk-salatasi-tarifi/ tarifi cok severim oğlumun kermesine yapmıştım geçen sene çeşit olarak :)
Bahar77777 Aslaninannesi_ yemiyecem vallah çoğunuz zehirler demiş hamileyim bide alllah korusun ya iyice korktum neyse kedilere vereyim bari
Poyraz07 Bahar77777 bende ne yemek olursa olsun farketmez yemem ama kayınvalıdem 3 4 günde dolapta kalsa 1hafta dahı oluyor dolaptan çıkmadı bısey olmaz der ve hep yer hıcbıseyde olmuyor maşallah ama dedıgım gbı ben yemem bugünle sizinde 3gun oluyor galıba
Bahar77777 Poyraz07 canım ben normalde günü birlik yemek yapıyorum ertesi günü farklı yemek pişiririm ama tavuk bulyon çok zararlı onun yerine tavuk suyu kullanmak için haşladım tavuğunuda ayırdım yeriz diye ama bugüne kadar kaldı işte neyse kedilere nasip