Aleynamiran Ben 8 haftalık hamileyim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor geçen hafta ise siyah koyu renkte 2 gün 3 gün kanamam oldu 3. Gün sonunda iste lavabodayken de bir misket büyüklüğünde bir parça düştü sizce ne olabilir? Cevap verirmisiniz acil
dygsss Aleynamiran parça düşmesi hiç normal bişey değil bence acil hastaneye gidin kanama da normal değil zaten
bebegimibekliyorum__ Aleynamiran canım seni korkutmak istemem ama hiç normal değil acilen doktora git klinik acil vs ne olursa git
Aleynamiran Bhrdnz ben Ardahan’da yaşıyorum doktor randevusu bulamadım hastaneye gittiğimde ise doktorlar ameliyattaydı burda da özel hastane yok gitmek için o yüzden kaldı bana normal dendi yerleşme belirtisi diye
Aleynamiran Gzd1212 beneğin kalp atışlarını dinlemek için gitmiştik doktor gayet sağlıklı her şey yolunda demişti ama
Bhrdnz Aleynamiran acilden giriş yapsanız ben acilde düşük var mı yok mu diye bakıyorlar diye biliyorum emin değilim ama en azından içiniz rahat eder
deletedmom43191 Aleynamiran doktora gidin böyle birseyde evde durulmaz eğer randevu sıra yoksa özele gidin veya acilden giriş yapın