Zakine Unutdum ben saglik ocaginda vermisdi ,kac damla vermem gerekiyor onuda unutdum ,siz nezaman kac damla kullandiniz .lutfen yazin
Mommerve Zakine sağlık ocağının verdiğini değil ocean kullanıyorum doktorumuz vermişti günde 3 damla veriyoruz 19 günlük bebeğime
Alyask Zakine sağlık ocağının verdigini degıl ocean kullanıyorum 5 günlükken başladık 1 fıs sabahları 3 damlaya denk gelıyor
ilaymom Zakine sağlık ocağının verdiği temiz içerikli değil bebeğe iyi gelmez huzursuzluk gaz yapar ben ordakini almadım bile , bende eve geldik kullanmaya başladım wellcare kullanıyorum
Mommerve Zakine kullanın veya kullanmayın diyemem ama d vitamini verebilirsiniz biz 5 günlükken başladık
ilaymom Zakine evet kendiniz almanız gerek ve doktor reçete etmiyor zaten araştırıp alabilirsiniz. Ben bugun aldım 30ml wellcare 440 lira verdim söylemesi ayıp ama size de fikir olsun diye yazdım. 5ml kullanıyordum 6aylık bebeğim dün aradım ayırttım 2 kutu aldım bide 30 ml getirmişler bide baya gider bana. Bebeğe de bazen alerji yapabiliyor bu tür vitaminler takip etmek gerek
plajterligi Zakine ilk kontrolde veriliyor yani 5 günlükken, genelde ocean marka öneriyor doktorlar sağlık ocakları başka veriyor
Zakine plajterligi evet saglik ocagi verdi ,daha kullanmadim sorayim dedim,saglik ocaginin kullanma diyorlar burdada