User658383839 Kızlar akşama bir kaçamak yapıp kahvaltı hazırlamak istiyorum ama ne yapsam fikir verir misiniz☺️ iki kişiyiz zaten
Minnakpopus User658383839 patates salatası yapabilirsin köz biber köz patlıcan varsa onu ekşileyip sarımsaklayıp yapabilirsin ne bilim yeşillik falan güzel oluyo😂
Ftmnnr User658383839 şehriye salatası gibi basit ama doyurucu bir salata olabilir 5 çaylarında iyi giderdi
biranne_birbebek User658383839 benim canım kaç gündür karaköy poğaçası çekiyor aklıma direkt o geldi 🥯. Yapın mis gibi olur, hem de pratik uzun mayalanmıyor😅
User658383839 Ortaya karışık birşey atmak istiyorum 😂 Biber kızarticam ve kısır yapicam.. ona göre fikirlerinizi söyleyin şimdiden teşekkürler 😁❤️
Momygueen Yalancı su böreği yapabilirsiniz güzel gider 😋hazır yufkayla sodalı yapılanlardan hem kolay hemde lezzetli oluyo
Gzde4507 Bnde kahvaltı gibi yapıcam ama ıspanaklı gözleme yapmak istiyorum da bel ağrısı yapar diye ıspanaklı çörek yapcam fırında ilk defa denicem çayla falan yeriz diye inş güzel olur 🙏🙏☺️ size de fikir olsun Melek-kitchend diye bi sayfada görmüştüm