Bbk88 Kizlar detaylı ultrasonda doktor ikili tarama fetal dna vs onların sonucunu soruyor mu gidildiginde
ibcmom Bbk88 sıkıntı var mıydı dedi sadece ekstra bişey sormadı. devlette yaptırdığım detaylının raporuna baktı sadece
ibcmom Bbk88 devlette yaptırdığım hayati seylere baktı sadece ve ultrason kalitesi de güzel değildi bişey anlamadık acıkcası o yüzden özelde tekrar yaptırmak istedim fotoğrafını saklamak icin 🫠
Zeynoaley Bbk88 bana ikili üçlü test yaptırdın mı sonuçları nasıldı diye sormuştu Salı günü yaptırdım bende devlette yaptırdım ama çok ilgili bir doktordu açıkçası ben çok memnun kaldım ☺️
2cocuk2kopek Bbk88 ben yaptırmadım sormadı direk detaylıya girdim. 2. Ye hamileyim yine aynısını yapacağım
2cocuk2kopek Bbk88 fetal dna genetik olarak ailede bir sorun yoksa gerek görmüyorum dedi doktorum bizim ailede yok çok şükür ama görümcem yaptırmıştı. Eşinin ailesindeki sorunlar nedeni ile
Bbk88 2cocuk2kopek Dogrudur bizde de yoktu ama Doktordan doktora fark var benim doktorum da yaptırılmasını öneriyorum demişti ben de yaptırdım ondan😄çok şükür temiz de çıktı zaten 😊