Esra11_10 🫶🏼🙂↕️yarın detaylı ultrason günü nasıl oluyor merak ettim sadece eğitim ve araştırma hastanesinde olacak
Turuncukadin Esra11_10 renkli mi bilmiyorum bazı fotoları renkliydi sistemden gördüm. Ekranı hiç bana çevirmedi doktor
ceyda_bozkurt0 Detaylı ultrason devletlerde renkli değil diye biliyorum ben ankaradayım yani burada devlette renkli değil özeller renkli bakıyor
Esra11_10 ceyda_bozkurt0 evet bende ankaradayım sincan eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağım perinatoloji bölümünde ve bilmiyordum renkli olması çok iyi görmek istiyorum 😊
ceyda_bozkurt0 Esra11_10 maalesef ki renkli değil canım özeller renkli bakıyor onlarda fiyatları çok uçuk zaten 6,7 bin arası değişiyor
Esra11_10 ceyda_bozkurt0 yaa ben renkli sandım bi an tüh özelde de 2 bin falansa giderim diye düşündüm neyse artık 🙁
MerveDkc35 Esra11_10 bende devlette yaptırdım doktor herşeye baktıktan sonra renkli olarak gösterdi hatta fotoğraf çekmeme izin verdi doktordan talep edebilirsin ben en başından rica etmiştim 😇
aslanmommy Bende yarın devlete gideceğim bakalım nasıl renklimi değil mi yüzünü falan göstermiyor mu hiç sadece kendi bakıp gönderiyor mu
Gulsahs Bende devlette yaptırdım ama benimki siyah beyazdı yüzünü de çok göremedim bebişim sırtı dönüktü fotoğraf da çekemedim ama e nabıza düştü fotoğraflar
Gulsahs Esra11_10 belki sistemde sıkıntı olduğu için açılmıyor olabilir bazen bende giremiyorum hata veriyor uygulamadan değil de internet sitesinden girmeyi deneyin