Gmst Kizlar bugun doktora gittim cok fena grip oldum. Tahlil yapti. Crp yuksek oldugu icin antibiyotik verdi. Oksuruk surubu ve parol agri kesici de verdi. Sabah aksam icicen hepsini. Kullanan ya da kullanmis olan var mi? Bu arada 22.haftadayim. doktorum verdi ilaclari tabiki ama insan yine de tedirgin oluyo. Hamilelikte antibiyotik kullanip sorun yasayan oldu mu?
Drngrkm Gmst öksürük şurubu ne verdi canım ben de gribim ama crp 11 ciktigi icin vermedi doktor ilac. Öksuruk cok oluyor bende ama gebelere verilen şurup yokmus galiba
NaimeYilmaz Gmst Kadın doğum doktorunada danıssaydn keske gecmıs olsun peşinden bolca su ıc her ilacın hızlı cozulur ve hızlı atarsn vucudundan 🙏
Gmst Drngrkm perebron diye bi surup verdi ama prospektusunde hamileler uzerinde cok fazla bi calisma bulunmamaktadir diye yaziyo. Acikcasi bi faydasini da gormedim. Antibiyotigi kullanicam ama surubu degil.
Elifrana Geçen hafta kanımda enfeksiyon çıktı benim de doktor enfeksiyon bebeğe zarar verebilir diye antibiyotik verdi, 3 gün kullan fazla kullanma dedi ama. 20. Haftayı geçmişsin sorun olmaz dedi. Bişey olmaz inşallah siz de 20. Haftayı geçmişsiniz
Gmst Elifrana evet hafta olarak ilerde olmamiz avantaj sanirim. Size de gecmis olsun. Tesekkur ederim.
Denizim58 Bende kullandım antipiyotik Ansef diye sanırım Parol ve öksürük şurubu da verdi ama ben sadece antipiyotik kullandım bende de crp 13 çıktı enfeksiyon çok zararlıymış antipiyotik kullan dedi iki kadın Doğum doktoruna da sordum bir sakınca görülmedi eğer kullanmazsan bebek için tehlikeli olur dedi bende güvendim aldım ve iyiyim çok şükür bebeğimde öyle
Gmst Denizim58 B grubu anyibiyotiklerin zarari olmuyomus zaten. Baktim internetten. 5 gun kullanicam sadece. Insan endiseleniyo tabi. Tesekkur ederim cevabiniz icin
Gmst NaimeYilmaz tesekkur ederim insallah. Doktorum sorun yok dedi ama Nasreddin Hocanin, bana hekim degil agactan dusmus birini getirin demesi gibi insan hamilelere sormak istiyo 😁