Glhayat_54 Arkadaslar bende myom göründü sıkıntı etmez bu dedi ama yinede sıkıntı ettim.. nedir bu tam olarak acaba ??
KumpirsMom Glhayat_54 daha önce detaylı yaptırmadım o konuda bilgim yok ama miyom geneli iyi huylu olan tümör diye biliyorum ben ama sıkıntı olmaz dediyse muhtemelen sizinde iyi huylu kendi kendine geçecek bi kistik yapıdır korkmayın
KumpirsMom Glhayat_54 yine bi bakayım dedim buyrun sizde okuyun içinizi ferah tutun inşallah bi sorun yoktur 🤲🏻
Glhayat_54 Kendi doktoruma ayın 19unda randevum var bu sonucları ona göstericem.. 25′in altı riskli olmuyomuki bende ağrı, kanama vs hiç bisey yok 🤔
canimyavrum_ Glhayat_54 merhaba benimde 20 mm yazilmisti hic bir doktor sorun etmedi 32.hafta doktor normal doguma engel dedil sadece cok kanaman olur dedi haftasonu 35.hafta kontrolu var bakalim ne dicek
Glhayat_54 canimyavrum_ Doktorum servik için dikkat et dedi ağır kaldrma ilişkine dikkat et dedi ilac falan vermedi onun için şuanlık bi sıkıntı görmedi cok şükür.
Glhayat_54 KumpirsMom cok tesekkür ederim❤ şuanlık engellicek bi durum yokmuş doktorm korkulcak bişeyin olmadığını söyledi.
Hasret72 Glhayat_54 bende de miyom var sezeryan esnasında onu da alacaklar sıkıntı olmaz dedi hiç dert etmedim . Doktor etmez diyor sa etmezdir