Beyzanrcnp caramel kimyasal olup olmadığını testen anlamazsın böyle yorumları okuyup boş yere canını sıkma canım bende aşılamayla oldum hatta ben test yapıyordum hep geçersiz oluyordu 🤦🏻♀️ ama çok şükür 10 haftalık gebeyim şeyden bakabilirsin iğnenin etkisi geçmiş mi diye ovülasyon testiyle
caramel Beyzanrcnp bunlar gebeliik testi canım ovulasyonum yoktu böyle takip ettim dün tamaemn megatife döndü bu gün tekrar pozitif inşallah doğrudur
Liimon Beyzanrcnp canını sıkacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum😅 kimyasalsa umuttur hatta böyle konularda
Beyzanrcnp caramel inşallah doğrudur şimdi kan ver istersen ama büyük ihtimalle çok düşük bir değer çıkacak artış takibi yapacaksın
mryak benimde 4 şubat iğne oldu 11 şubat erken gebelik testi silik ama belirgin çıktı 12 şubat akşam yaptım silikliği çok azalmıştı bu sabah yaptım hiç yoktu negatif. Hepsi erken gebelik testi,kaset testler zaten otomatik negatif verdi :(
Beyzanrcnp caramel şöyle canım kan verdim mesele iki günde bir en az %60 olması gerekiyor artışın kese görünene kadar takip edeceksin kese görünür inşallah sonra bebeyi görecekler sonra kalp atışı duyumu falan baya uzun bir süreç ben bunları yaşarken hep heyecan korku içinde gittim geldim çok şükür 11. Haftadayız
dora2110 caramel ben kendimi şartladım 15 gün bekliycem diye hiç iğnenin etkisi ne zaman geçer diye kontrol etmedim inşallah doğrudur bana da umut oldun şimdi hadi inşallahh
elifbsraaa1 caramel çok su içmediysen beta yeni artmaya başlamış olabilir canım hayırlı uğurlu olsun ❤️ var bence aynı test sonuçta
caramel elifbsraaa1 ayy inşallah canım ben bi gidip kan vericem belki 14 şubata susam bebişimle girerim artışı yarında kan versem anlar mıyım
elifbsraaa1 caramel bak değer düşük çıkabilir doktor ne zaman dediyse o gün git canım kafan karışmaz en azından stres yapmazsın 🥰❤️
elifbsraaa1 caramel canım bak beta çok düşük çıkar doktorun kan ver dediği gün kan ver moralini bozma yüksek tut ❤️❤️ ben bol bol Meryem suresi açtım dinledim 🥰 biliyorsun benimde aynıydı, sürekli test yaptım ama erken kan verdim sonuç kafamı karıştırmıştı ❤️ şimdi sende benim gibi bekle çünküüüüüü https://mutluresim.com/image/IMG-7105.1kic7r
caramel mryak aşılamam geçen cuma oldu 4 şubat pik gördüm 3 Şubat’ta ilişki oldu 5 şubatta çatlatma iğnemi vuruldum iğnemden sonra evde gebelik testiyle etkisini takip ettim 7. Gün negstife döndü 2 markayla testim 8. Gün bu gün tekrar pozitif oldu iğnenin ilk günlerindeki gibi belirgin
mryak caramel ayy aynıyız umarım benimkide pozitife döner inşallah :) bence ver negatiften pozitife dönmüş sonuçta ben çok umutlanırdım