deletedmom43191 Aysenur222 hayır 9 haftada kız dendi 23 haftada detaylı girdim gerçekten kızdı doktordan bacak arası görüntüsü aldım 😅😅
Masalada-annesi deletedmom43191 9.haftada nasıl cinsiyeti belli oldu fetal DNA ile mi yoksa ultrasondanmi , bende ultrasonda kuyruk kısmında 3 çizgi gördüm fakat buna goremi bakılıyor kendi kendime öyle yorumladım ama .. banada bilgi verirseniz sevinirim
bulutsm Bende merak ediyorumm normal foktor musyenemde doktor olduğunu net gördüm mart başı da ayrıntılıya giricem bakablım değişecek mi🙈 sanmıyorum ama
Masalada-annesi deletedmom43191 Size özelden yazdım bende çok merak ediyorum gerçekten bir oğlum var güzel günlere gelsin yavrum eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı sıhhatli evlat olsunlar inşallah ya kız dilegim Allah’tan nasip olursa çok sevinicem
deletedmom43191 Masalada-annesi yazdım fakat sizin görüntüler sağlıklı değil bilinmez yani tam net birsey söylemek için bacak arası gorunmesi lazım
Emine-tuncfu Bizi kikm görse erkek dedi 😂 doktor kıza benziyor dedi başka doktor erkek dedi detaylida ben sormadım kız bebek dedi valla bende kız hazırlığı yaptım bakalım