BilinmezBiri deletedmom43191 Aaaa çok iyii belki ilk doğum olacağı için bana öyle demiştir doktor ya da her doktor farklı bir şey söylüyo açılma olmadan suni takmıyorum dedi bana 🥲
BilinmezBiri deletedmom43191 İnşallah çok bekletmeden gelirler kendi sancım gelsin diye bekliyorum ama bende dediğiniz gibi suni sancı denemek istiyorum gelmezse
MSG_ Bende son 2 haftadır hurma yürüyüş ananas merdiven squat her şeyi yapıyorum ama ne gelen var ne giden..🥲 6haftadır bide yalancı sancılarım mevcut ama gelmeyince gelmiyor maalesef yerleri rahat geldi herhalde😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Dhdhdbfhfn ne yaparsan yap bebek isteyince geliyor 🤣erken doğum riskiyle her şeyi yaptım doğsun diye çapa bile yaptım fide ektim Ama 43 de geldi 🤣
keyfimin-kahyasi-misin Dhdhdbfhfn Çatı muayenesinde mudahele yapıyor bazı doktorlar Onun etkisi oluyor diye biliyorum
Dhdhdbfhfn @keyfimin-kahyasi-misin hiç çatı muayenesi yapmadı şuana kadar doktorum 39-40 da yapar mı bilmem
keyfimin-kahyasi-misin Dhdhdbfhfn belli bir doktorum yoktu bide gelişimi bı haftada baya durdu ama belli doktor olmayınca umursayan olmadı çok şükür kaka vs yemedi . Gelişimi 39 da kaldı ama haftası 43 du
deletedmom43191 BilinmezBiri doktorum şansa bugün ameliyattaymis dogum icin gun isteyemedim dogumhaneye girdim nst için 2023 senesinde doğum yaptigim odadayim bide 🥰🥰🥰
rumisam Dhdhdbfhfn yapmadıgim şey kalmadı çörek otu yağı ananas hurma ahududu yaprağı çayı squat merdiven aksak ebe yürüyüşu aktif cinsellik gelmedi 42 de sezaryen oldum artık evde deli gibi bı ayagima topuklu giyip öyle dolaniyirdum ama bende işe yaramadi😅
mommybear Dhdhdbfhfn ben de 39+4 üm hala gelen giden yok son günler o kadar sıkıcı geçiyor ki yürüyüş mürüyüşte yapasım gelmiyor. Nst’de sancı çıkıyor ama açılmam yok. Pazartesi günü doğumu başlatıcaz galiba 😕
mommybear mommybear aslında annem de kardeşimle beni doğururken hiç sancılanıp hastaneye gitmemiş suni ile başlatmışlar doğumu ona benziyorum diye düşünüyorum. Bir de doktor bebek 40’ta da kendiliğinden gelmezse belki hiç kendiliğinden başlamayacaktır doğumun dedi.
Dhdhdbfhfn @mommybear bende pazartesi gideceğim bi yandan hevesleniyorum yatış falan verip doğumu baslatirmi diye bi yandan da diyorum belki 40.haftayi bekler doktor 🤷🏻♀️ Pazartesi 39+0 oluyor