Gizemyaren ZeynepDuru17 ya ben resim atamıyorum hata veriyor nasıl yapacağım sosyal medyanız varsa mesaj olarak atsam olur mu
beyzanur99 Dilaragider aaa gözünüz aydın kimler bildi belirgin bi belirtiniz oldu mu merak ettim doğrusu sizde ağustos annesi olmalısınız ☺️
Dilaragider beyzanur99 bana en başından beri hep erkek dedi herkes ama başka bi belirtim oldu mu bilmiyorum bulantım falan hiç olmadı çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum aşerme olarak canım bir şey çekmedi hiç ama tatlı istiyordu genelde cildim de ufak tefek hamilelik sivilceleri çıktı ama genel olarak cildim çok güzelleşti fizik olarak ama şu an kız bebek bedenindeyim😂😂 onun haricinde cinsiyeti de @Elamomy @Sevdam74 @Talentedmom @ZeynepDuru17 @Almirolie bildiler 🥰
beyzanur99 Dilaragider ay cevabınız için çok teşekkür ederim ben de cinsiyeti çok merak ediyorum dediğiniz gibi benimde çok rahat geçiyor inşallah öğrenince ben de yazacağım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
beyzanur99 Dilaragider 16+ 2 deyim ben 17+4 de kontrolüm var inşallah o zaman gösterirse Bebiş öğreneceğiz ☺️☺️☺️