BuketErkan Bu kadar testin yalancı pozitif olma ihtimali var mı? Reglime 1 gün var. Kaset test bu sabah yaptığım diğerlerini 3 gündür yapıyorum.
beysenyil BuketErkan bizlere de haber ver, şu güzel gecede isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah 🌸
Senaaaskr BuketErkan en alttaki kaset test benim testim gibi ve ben şuan 21. Haftandayım 🥰 umarım vardır seninde bebisin . Hayırlısı olsun kan testi ver hemen
Senaaaskr Senaaaskr en alttaki kaset teste kurutma çizgisi olmaz diye biliyorum . Çizgi varsa onda pozitif çıkar dediler inanmadım ama gerçekten de varmış ben öyle öğrendim
BuketErkan Senaaaskr yalancı pozitiftir diyen çok oldu avox marka iyi dediler aldım tekrar yaptım bi bakar mısınız
Senaaaskr BuketErkan avox duymadım ama prodoctor erken gebelik testine benziyor. O silik te olsa doğru sonuç veriyor . Yerinizde olsam kan testi verirdim en garanti o çünkü şuan ihtimal var sadece
Ahgy BuketErkan awoxa güven hiç şaşmaz canım yalancı pozitif filan çıkarmıyor yoksa yok. Hayırlı olsun diyeyim
Senaaaskr BuketErkan bu testlerde de silik çıkmış bozuk olsa hepsi mi bozuk olur yani en baştakinde yokmuş zaten çizgi
Fatma_cay14 BuketErkan benım de böyle çıkmıştı kan sonucum 4.83 cıktı sonra suan da 8 oldu beklemedeyımmm