duygusuz__01917722 Merhaba kızlar berat kandiliniz mübarek olsun ben 2 senelik evliyim hiç korunmadık ama 2 senedir bi çocuğumuz olamadı maalesef bi kaç defa devlete gittim pek ilgi göremeyince ara verdik daha sonra çevremde bi doktor çok önerildi özele kendi kliniği olan bi doktor ve adetin 4 günü gittim bana yumurta tembelliği var dedi kilo vermen lazım dedi 82 kiloyum 1.62 boyum o gün bana bu ilaçları verdi glifor vifolic levotiron ve ben 1ay kullandım eşim devlete sperim testi verdi bi kaç gün sonra sonuçları aldık benimde adetin 2 günü hormon testi için kan vermiştim o sonuçları da aldık ve geri ozeldeki doktorumuza gittik eşimin sonucu şöyleydi hızlı ileri hareketi 12 yavaş ileri hareketi 11 hareketsiz 71 benimki ise kan sonuçları mch düsük teşhir yüksek neyse doktorum adetli misin bugün dedi hayır dedim yine biz Altan bi bakak dedi ve baktı bi yumurtan büyümüş az daha büyürse pazartesi günü aşılama yapalım dedi kızlar tutar mı aşılama ve yumurtam pazartesi gününe kadar az daha büyür mu ben dün çarşamba günü gitmiştim ve eşimede thancss bu ilacı kullanmasını söyledi bol bol meyve sebze ye pazartesi gününe kadar dedi bana yumurtamın fotoğrafını verdi ama ben anlamadım ne kadar büyük diye çok korkuyorum
babygirl02 duygusuz__01917722 ben devlette aşılama olucam gonal-f 450 kullanıyorum cuma günü kontrolüm var devlette ilgili 2 günde bir kontrole gidiyorum sadece ilaçlara para verdim inşallah aşılamamiz tutar canım 🤲🏻