Mervecikk Hilalalara sağol canım içimi rahatlattın valla yatış falan yazınca sen ben bi korktum zor bir şey mi diye ama rahatladım 🥰
Hilalalara Mervecikk yok kuzum hiç zor değil korkma 😃 iğnede çok ufak kalçadan yapıyorlar iki saniye hissetmiyorsun bile sadece ilacı sıkarken bi ufacık yanma oluyo ☺️
kubrahmetmina 1ogrencianne yani pahali ama ben menunum gercekten sohbet ediyor nasilsin fln diye hergun sorar git dene bence memnun kalirsin
Mervecikk Hilalalara olsun o kadarcıkta artık Allah bebişlerimizi sağ saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah Canım benim 🥰
Mervecikk Hilalalara Canım imom balık yağı tavsiye etmistinya netten baktım şimdi 30 a var 40 a var hangisi 60 tl demiştin bana hangisini kullanıyorsan fotoğrafını atarmısın??
Tuos2306 1ogrencianne rica ederim:) akademidede özlem doktorun eşi tarık bey var onada iyi diyorlar buda aklınızda bulunsun:)) iyi akşmlar
Seher-ede-17 Hilalalara canm bende gidiyorum 100 tl alıyorlar giriş ücreti ve doğum ücreti daha fazla söylendi neden acaba
Rmysa_05 1ogrencianne 1ogrencianne canım benmde burda yabancıyım park hospital da Zehra hanım çok tatlı ilgili bir dr çok memnunum söylenen doktorları denedim ama Zehra hanım bi başka 😊☺️ Bana ulaşırsan özelden sana her türlü yardımcı olurum 😘
1ogrencianne Rmysa_05 canım ben doğum yapalı çok oldu oğlum 1 yaşına girecek neredeyse gözdede İsmail bey’de doğum yaptım çok iyiydi o da 😊
Rmysa_05 Hatta kızlar malatya eğitim araştırma da gebe okulu oluyor oraya katılım ebeleri tanıyın eğitim veriolar çok tatlılar tecrübeliler kontrollere özele gidilir ama doğumda tecrübeli ebe önemli . Ki araştırmanın doktorları ebeleri çok iyi
hgezgin 1ogrencianne merhaba. Bende hastane-doktor arayışındayım. İsmail Evrenden memnun muydunuz? Normal doğum mu oldu?
1ogrencianne hgezgin Merhaba, aşırı memnundum. Benim bebegim gelmediği için sezaryen olmak zorundaydım ama o da harika gecti hemen ayağa kalktım. Ameliyat yeteneğinin cok iyi olduğunu duymuştum ben de aile hekimimden
Sena0111 1ogrencianne ben gözde akademodeki tarık goksala gidiyorum canım özel orası ama çok güzel ilgileniyor
1ogrencianne Flamingo44 canım benim oğlum bugün 1 yaşına girdi onu yazalı bayağı olmuştu teşekkür ederim 😊