06haziran Selam kızlar ilk gebeliğim, başları riskliydi gurbetteyim eşim bi gece var bi gece yok başından beri bulantı çekiyorum bu yüzden annemin yanına gitmiştim ramazan yaklaştığı için döndüm evime eşimden de artık ayrı kalmak istemedim her neyse😅 annemin evindeyken hiçbir şey yoktu ama kendi evime geldiğimden beri kusuyorum ya annemin evindeyken sadece öğürme vardı çok nadir kusuyordum ama buraya geldiğimden beri sabahları kusuyorum kafamdan ateşler çıkıyor iyi hissedemiyorum 😭😭 bu haftalarda böyle olan var mı ne yapabilirim acaba ya
okuyananneeeee 06haziran evde yemekleri siz doğrudan yaptığınız için mideniz daha hassas oluyor. Bende 24 haftalığım az önce yumurta avakodo yedim içimde 20 dakika anca durmuştur 😅 4 yaşında bir kızım daha var ve bazen beni uyarıyor yeme anne yine kusacaksın diye. Doktorunuzla görüşün prilam dr bulantı ilacı kullanın , çok fazla aç kalmayın. Salçalı yağlı şeyler yerine daha kuru şeyler yiyin. Suyu da yudum yudum için
06haziran okuyananneeeee hiç yemek yapmıyorum mutfağa kendi yiyeceğim dışında adım atmıyorum dün en son 2.30 da yemek yedim o da tavuk pilav yani daha da başka bir şey yemedim korktuğum için prilam da kullanıyorum ama bu ev burnuma mı kokuyor nedir az önce size yazarken yarım bırakıp lavaboya koştum 😔
okuyananneeeee 06haziran tavuk pilav da açıkçası mide bulandırır. Hala et yiyemiyorum ben . Ceviz , peynir ekmek , sandviç , aralarda muz , madensuyu için. Bunlar pek bulandırmıyor. Hatta çocuk beslenemiyor mu diye korkumdan doktora her hafta kilosunu soruyorum
06haziran okuyananneeeee kırmızı et ben de yiyemiyorum tabuk pilav da canım çekmişti eşşme getirtmiştim ama muhtemelen tabuk yaptı hakkısınız galiba daha normal beslenme düzeyine gelecek kadar iyi değilim