Zhr_mom1 Merhaba arkadaşlar mayısta doğum yapan güzel annelerimden tecrübelerini paylaşabilir mi ?🩵🐥 hayırlı kandiller bu arada🍀
Bebisiminannesii Zhr_mom1 hayırlı kandiller canim, ben mayis sonu gibi doğum yapmistim. Ilk zaman icin alt ust takim , tulum fln aldim. Ama 3 ay icin short ,t-shirt ler aldim hatta zibinla bile gezdirdim cok sicakti yaz in diye.
2cocuk2kopek Zhr_mom1 kuzum kıyafet olarak diyorsan ilk 1 ay uzun kollu ince zıbın altına ince patikli alt giydirdim sadece. 1 aydan sonra sıcak ta durmadı kısa kollu ince şortlu tulumları giydi yada sadece zıbın
Zhr_mom1 Bebisiminannesii ne alcğmı bilmiyorum ilk bebeğim. Kendnz için süreci nasl atlttnız havaların sıck olcak olmsı vee dğm snrası o regl drmu beni biraz ürpertiyor 🫢hayırlı kandiller🍀
Zhr_mom1 staRmama hayırlı kandiller süreci nasl atlttınoz anltr mısınız güzl bir ay diyor herkes ama nednse hmllğin kşa denk glmesni çok sevemedim. Siz kndniz süreci ndl atlttnz nasldıı ilk dğm smrası haftanız bahseder misiniz🍀🙏
staRmama Zhr_mom1 kuzum 23 mayısta yaptım. Benim için sıcaktı ama olduğum şehirden kaynaklı da olabilir . Şimdi ikinci gebeliği planlıyorum doğumu kışa denk getirecek şekilde olsun istiyorum. Sıcaklarda ben sezaryen olduğum için dikiş bölgemin terlememesi gerekiyor, duş alırken dikkat etmek gerekiyor e yaz günü almadan duramıyordum. Klima çarpmıştı bebeğimi bir kere de. İç Anadolu yada doğu kesiminde yaşıyorsan bence güzel bir ay doğum için
Zhr_mom1 2cocuk2kopek 1 aylığa gçre uzn almk grk snrası ççk by klya göre kısa kollu bskmk gerk hrhlde🫣
FtmaGlr Zhr_mom1 mayıs sonu doğum yapıcam hala ne alıcam fikir yok, sonuçta mega kentte yaşıyoruz abartmadan giysi alıp ihtiyaca göre yenilemek daha doğru ama yenidoğan ayı bitene kadar uzun giydirmeyi düşünüyorum
Zhr_mom1 FtmaGlr bnde uzun giydrrm diyorm ama havlrda sıckk oluyor amanınlrda kççk olckk skntlı bir ay gibi yaaa buu ay ilk mayısmoldpnu öğrennce sevnmştim 😀😀
Turuncukadin Ben de Mayıs sonu gibi doğum yapacağım Allah izin verirse. Uzun kollu ince bol zibinlar ve patikli altlar aldım. Kısa kollu hiçbir şey almadım yazın zibinla durur diye ama yazın dışarı çıkartırken giydirmek için tişört şort almam lazım. Onları da sonra alırım diye düşündüm. Kendime de 2 lohusa takımı alacağım bir de depend aldım onlarla süreci idare ederim diye düşünüyorum
Zhr_mom1 Turuncukadin sağlıkla gelsn. Bnde aldm birşyler amaa jaç bedn ne alcğmı blemiyorum. Yani çokta almya gerk yok bnce dğdktn smra tmmlanablir
danla2711 Zhr_mom1 hayırlı kandiller bende mayısta doğum yapacağım şu köşede sessizce bilgi alayım😂😍 teşekkürler♥️
Turuncukadin Zhr_mom1 amiin hepimizin inşallah. Ya ben de çok bı şey almadım o yüzden doğduktan sonra alırım diye ama görünce de dayanamadığım oluyor
derya14 Zhr_mom1 19 Mayısta doğum yaptım çok güzel bir ay rahat oluyor ne çok sıcak ne soğuk. Ben birkaç takım kıyafet almıştım sonrasında ihitiyaca göre aldım kendinizi sıkmayın herşeye ulaşabiliyoruz artık o yüzden baktınız zıbın eksik kalmış ondan alırsınız fazla fazla. O anki ihtiyacıma göre şekillendi benimki aslında. Çünkü çok kusuyordu ve hergün 1 makine çamaşır yıkıyorduk. O yüzden sonrasında fazladan tedarik ettim
Bir-anne21 Zhr_mom1 benimde doğumum mayısın 15 inde dedi doktor ama önümüzdeki hafta gidicem tekrar kontrole bakalım değişmiş mi tarih şuan 26+2 yiz 🙂