Hilalyrdkl Melove evet herkesin illa şişer zayıf insanlarda bile oluyor genelde dikkat et sende farkedersin o zaman.
Hilalyrdkl Melove normaldi 3:500 doğdu aslında ama yemesi hala bile sıkıntılı çocuk yemeyi sevmiyor yani aç bıraksam hiç açım demez . Yemeyen çocukta çok zor Allah kimseye vermesin . Anne olarak çok stres oluyorsun öyle olunca .burnu zaten çok minik benim kızın 3 ay da düzelmişti o tıkanık durum . Ama hepsi geçiyor yaşarken zor olsa da nasıl geçtiğini anlamıyorsun şimdi 3 yaş 2 aylık düşün . Anlamadım ne ara büyüdü bütün yıpranmışlığa rağmen 🥰
agacall Melove ilk bebeğim doğduğunda kaynanam 40. gününe kadar yanımızdaydı sağ olsun. Her gece sağdığım sütleri içirdi beni uykumdan etmedi hep dinlendim ama üstünden birkaç sene geçince anladım ki aslında en minik en tatlı hallerini kaçırmışım oğlumun🫠
Abilikardesli Melove herşeye karışmaktan ziyade size yardımcı olacak insan götürün yanınızda acınızdan halinizden anlayan. Eğer ki sezaryen doğum yaparsanız narkozlu olucaksınız hemen kalkamıycaksınız bu konuda birine ihtiyacınız olacak
Hilalyrdkl Melove evet hala aynı zorla ağzına tıkıyorum vermesem hiç acıktım ya da yemek istiyorum lafı yok o kadar zorluyor ki anlatamam kardeşi doğunca ister istemez bebeğe daha çok zaman ayırcam belki o zaman kendi kendine düzelir . Ya da kardeşi yiyen bebek olursa onun önündekini de alır yerse (yemeyenin malını yerler misali) o zaman belki başlar yemek mücadelesine diyorum .
agacall Melove şimdi yeni hamileyim, oğlum anaokuluna gidiyor 3,5 yaşında gerçekten zor bi çocuk ama kendim bakıcam zaten birini yanımda istesem de mecburum çünkü kaynanam çalışıyor ve gurbetteyiz kendi ailem gelemiyor:( çok yorulucam biliyorum mahvolcam birde oğlumu gece bezini bıraktırmaya çalılıyorum 2 saat aralıklarla bütün gece çiş için uyanıyorum. Umarım hepimiz işin kolaylıkla geçer 🌸
Eekeayse Ya benim beyimin maşallahı vardır, her işten anlar, yardımcı olur, bu nedenle kimseye ihtiyacım olacağını sanmam ama annem kız kardeşim dayanamaz ara ara uğrarlar ancak yanımda kalmalarına gerek olmaz diye düşünüyorum :)
adatuna Melove hastanede eşimle kaldık asla kimseyi istemedim harika geçti. Evde 1 ay hem annem hem kayınvalidem kaldı eşimde full evdeydi. Evet bence mutlaka kalmalılar. Yemeğimi temizliğimi suyumu bile önüne getirdiler. Bize sadece bebeğimizle ilgilenmek kaldı. Tekrar doğum yapsam yine çağırırım. Biz de rahat rahat geçirelim diye günlerimizi. Onlar olmasa her gün rahat rahat dışarı çıkıp hava alamazdık bir kahve içemezdik
zerdali__ Melove o sebeple sizinle anlasabilen biri olması çok önemli.Abla arkadaş ne olursa.Bence biri mutlaka olmalı.Yorgun oluyorsun ve biirnin sana yardım etmesine ve arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorsun.Erkekler her kadın işinden anlamıyor benden söylemesi🤣
Yarenn24 Ben o topa hiç giremedim ilk gebeliğim zaten tecrübesizim doğum için istanbula geldim kendi annemler ve Kv de istanbulda yaşadığı için doğumumu yaptım Kv bebeğe banyo yaptırma bebeğin çamaşırlarını yıkama o Tür şeyleri hallediyordu komposto yapıp yemek yapıyordu o tür dertlerden kurtuldum diyebilirim 😊 ayrıca bebeği uyutuyordu bazen o süreçte bende bebeği onun yanına bırakıp dinlenmeye çekiliyordum çünkü sütüm olması için dinlenmek iyi bir psikoloji ve sıvı beslenmek şart 🌸ben normal doğum yaptığım halde dikişlerim var canım yanıyordu sezaryen yapanların yanına birisi daha da şart bence evet bazı şeylere müdahale ediyor bazı geleneksel huyları var biraz eski kafalı oluyorlar ama peki diyip geçiyorum tartışmıyorum kalp kırıklığı falan olmuyor benimde işim görülüyor kendime vakit ayırabiliyorum, eşimle baş başa kalabiliyorum 💖