Ozlem164216 Kızlar bebeğimin hazırlıkları için ilk bebek bezini alcam stok yapmak istemiyorum ama ortalama bişeyden başlayalım diyorum, hangi marka iyidir? Sleepy çok sızdırıyor diyor herkes
Asi_07 Ozlem164216 Molfix kullanıyorum çok memnunum pişik vs yapmıyor ilk bebeğimde de onu kullanmıştım
Narincicek Ozlem164216 molfix kullanıyorum. Çokta memnunum. İlk çocuğumda birçok bez markası denedim sonunda molfix de karar kılmıştım. Şimdi kızımda direk molfix kullandım. Sleepy 4 numaradan sonra aşırı çıkarıyor.
History5 Ozlem164216 açıkçası stok yapmayı önermem bebek bezinde çünkü bebeklerin poposu kendi seciyor kendine layık olanı 😂
Tulayy1 Kzlar bnde bezle ilgili bidey sormak istiyorum 1 numara ve 2 numara bez den kaç ar adet stok yapmalyz
esengl03 Tulayy1 1 ve 2 numradan stok yapmayin 1 paket kucuklerden 1 ve 2 numara alin egerki bi sorun yasamazsaniz 3 ve 4de stok yaparsiniz 1numarayi az kullaniyorlar 2yide oyle bide bebekten bebege degisiyor kullanim
Mlsaa99 Ozlem164216 molfix kullaniyorum pişik yapmadi ama sızdırması cok fazla neye geçeyim diye karar veremeyip hala kullanmaya devam ediyorum