pskdanisman1anne Benim 18+5 hala hissetmiyorum 😅 ve göbek yağı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kilom ideal aralıkta, dışardan gören hamile sanmıyor. Çok az göbeğim çıktı sadece
Sevgikaya1525 pskdanisman1anne hahha bizimkiler mi çok tembel acaba ya😀😀beni de gören hamilesin demiyor ama ne blym
Aysenur222 Sevgikaya1525 bebeğin sakindir yinede 20 haftayı bulur benim de ikinci 4 aydan beri hissediyorum şuan 19 çok arttı yediklerime tepki veriyor
Sevgikaya1525 Semavat ay bence de ama ne blym kız geçen gördüm 18 haftalık tekmeleri dışarıdan belli oluyor dediler korktum ikinci olmasına rğmn
Sevgikaya1525 Nilayy95 ay inşallah cnm evet kilom var açıkçası belki de ondan olabilir o zamn Bi iki haftayı bekleyelim şükür bebeğim iyi ama ne blym annelik işte korkuyor insan
Sevgikaya1525 mucizegebee bende öyle 73 kiloyum beni de gören öyle diyor hatta dün ettim kız hiç göbeğin yok benimsendn çok var dedi glba karın içi geniş olabilir
pskdanisman1anne Sevgikaya1525 benimki her doktor kontrolümde eller yüzde arkası dönük uyuyor valla umarım doğunca da uyku sorunu yaşamayız 😂 uyuyordur çok hareketli değildir diye düşünüyorum 😅
Sevgikaya1525 pskdanisman1anne ay biliyor musun benimki de öyle hep götünü dönüp uyuyor 😀😀çok uyandırmaya çalışıyoruz ama yok oğlum ise çok oynattı ama doğduğunda uykuluyum bence bana göre tm tersi uyumazlar bunlar anne karnında çok uyuduğu için 😀
pskdanisman1anne 19+1den itibaren hareket hissetmeye başladım kızlar 😅 iki gündür bir anda hissetmeye başladım. Böyle dalga gibi kıpırtı gibi heralde bebektir düzenli aralıklarla hissediyorum çünkü 🥹
AdaEcem Sevgikaya1525 benm 3. Gebeliğim. 15 haftalık başladı hissettim hareketleri. 16 hafta bitti gece çok bariz tekmeleri hissediyorum. Bazen ne yapıyor diyorum bu haftada şimdiden böyleyse 20li haftalarda epey tekme yiyeceğim 😂
Sevgikaya1525 AdaEcem ay benim bu iki gündür hafif hafif hissediyorum 😀artık var olduğuna tm emin oldum ya benim oğlumda öyleydi çok hareketli idi ama doğdu dha felaket hareketli ama bu minik çok tembel bişey glba hahha seninde Allah yardımcın olsun geliyor desene fena bişey😀😀
AdaEcem Sevgikaya1525 geceleri uyutmayacak gibi ama aç uyumamaliym. Acıkınca daha çok tekmeliyor ben açım der gibi😂 sağlıkla doğsunlar
MhysaTheGreat Sevgikaya1525 tekmeleri dışarda belli olmaz 18de ya abartmışlar. Sadece vurduğunu hissediyorsunuz artık net bir şekilde ben 27 haftalık hamileyim bir kaç haftadır böyle apaçık dışardan net belli oluyor kıyafetle vs herkesin bebeği farklı kendi karın yapısı farklı kafanıza takmayın daha erken böyle streslere girmeniz için. Üstüne mesela 24 civarı falan mesela bi hareket ediyor bir gün hiç etmiyor akşam ediyor çok takılırsanız sıkıntı edersiniz kendinize probleminiz olmadığı sürece takılmayın özel olarak
Sevgikaya1525 MhysaTheGreat bende imkansız dedim ama linçlendim işte kimsi benimde dışarıdan görünüyor diyince acaba sorun bende mi ki diyorum yani korktum ama şükür şimdi yavaş yavaş hissediyorum kıpırdamadan evet çok stres yaptım glba çok teşekkür ederim cnm rahatlatın beni 🥰😍