Nklcilis Ay az önce instada bi reel gördüm. İPhone kullananlar bilmiyorum diğer telefonlarda oluyor mu bebeğin kalp atışlarını dinliyorsun denedim oldu 😂😂 belki zqrarlıdır diye çok az denedim ama harika bişey
TugceOrak Nklcilis onu ben de gördüm ama airpodsum yok. Sanki o videoda airpods gerekiyor yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl dinledin sen canım
TugceOrak Nklcilis kulaklığım var ama airpods değil. İlla airpods mu gerekiyor yoksa başka kulaklık da oluyor mu ?
Nklcilis Bazen hareketini hissetmiyorum yazanlar oluyor ya aslında çok iyi bişey tak dinle kafanı rahatlat resmen 😂 teknolojinin gözünü seveyim
Minnakpopus Nklcilis rica ediyorum kağan kocatepenin bu konu hakkındaki videosunu izleyin😂😂 ve aynı denemeyi eşinizin göbeğinede uygulayın ???
seyma0661 TugceOrak airpods gerekiyormuş 🫠 ben denedim airpods olmadığı için canlı dinleme kısmı çıkmıyor
mrvozdkao Aynısını ben de gördüm Samsung telefonda da oluyor, erişilebilirlik girip duymayı seçiyorsunuz kulaklığı takınca geliyor kalp atışı su sesi falan :) Ortam sesi hiç olmasın ama anlasilmayabilir. Çok heyecanlı oluyor :)
mrvozdkao Ayarlardan erişilebilirliğe giriş yapın orada duyma desteği var onu acin ortam sesini arttıra basın kulaklığı takınca zaten etrafin sesi yoğun gelmeye başlıyor telefonun tepesine gobeginizde gezdirince geliyor. Ama sanırım kulaklıkta Samsungla uyumlu olmalı.
Songul2667 mrvozdkao ya bişey dicem denedim etrafın sesi geliyor ama kalp atışı sesi gelmiyor baya da bekledim göbek açık şekilde