Umudunbahcesi Selam kızlar 21+3 haftalık olduk ara ara sürekli burnum kanıyor ama az önce ilk defa su akar gibi burnumdan kan geldi bu haftalarda böyle bir durum yaşayan var mı
Meltemanneolsun Umudunbahcesi ben 16 haftadayim ilk ogrendigimden beri burnum kanıyor her sabah burun kanaması ve üzerine mide bulantısı ile kalkıyorum. Şu sıralar biraz azaldı yine var dis kanamam da oldu bu haftalarda. Normalmiş kalp çok pompaladigi için damarlar daralip gevsiyormus o da basınç yapıyor kanıyor
Sevgikaya1525 Umudunbahcesi bende 17 haftadır aynı durumdayım bazn su gibi akıyor Bi anda tansiyon da normal çıkıyor ama anlamdm
yasemin_yasin Umudunbahcesi olabiliyor canım bende yaşadım durup dururken kanıyordu. Özellikle kış gelmesiyle petekler çalışıyor nem yok kuruluktan oluyor. Peteklere su koy uyuduğun yerde çamaşır kurutmamaya özen göster deterjan kokuları da etkiliyor
Deryyyaa Bende 8. Haftada 2 kere burun kanamam oldu hatta tansiyonu da ölçtüm bi sıkıntı yoktu durup dururken kanamıştı. Ama diş etlerim suan cok kanıyor 11.haftadayım. Burun kanamam geçti. Kan basıncı yükseliyor galiba onla alakalı