Deren3434 Kizlar merhaba bebegim 23 gunluk baslarda sutum dolunca goguslerim tas gibi olurdu 3-4 saatte simdi sag gogusumde bu sislik ve sertlik sizlama hic bisy yok cok korkuyorum sutum mu bitti diye basina gelen var mi?????
Annesininbalbocugu Deren3434 Benimde bebeğim 27 günlük canım sol göğsüm sumusak sağ gögsüm de şişlik var sert bı cisim var içinde iki gün çok acıdı Parol içtim ağrısı geçti çok şükür Ama şimdi içinde ceviz büyüklüğünde sertleşme var
Annesininbalbocugu Deren3434 Göğsünü sık sütun akiyorsa sıkıntı yok demektir Bebeğini emzirdikten sonra göğsünden sütün akıyor mu canim
Deren3434 Annesininbalbocugu canim benim diger sol gogusumde ceviz buyuklugunden daha coktu doktor 2 saatte bir emzir emzirdikten sonra 15 dakika sagma makinesi ile sag gecer dedi sut birikiyorr
Deren3434 Annesininbalbocugu elimle sıkınca geliyor ama cok az ve bebek emdikten sonra hemen gogus pedimi takiyorum hic dikkat etmedim
Annesininbalbocugu Deren3434 ben sürekli emziriyorum geçer mi acaba Hiç doktora felan sormadim Göğüs pedin de ıslaklık yok mu
Annesininbalbocugu Deren3434 Himm anladım canım benimde göğsüm çok acıyor ne zaman geçer kim bilir kocaman şişlik var emzirirken bide yatağa yatınca çok acıyor