Hicrettt Kızlar son bir kaç gündür hiç hareket etmeye mecalim yok, midemden sürekli acı su geliyor ve kusasım geliyor sürekli. Alt tarafım çok ağrıyor, sürekli kıtlıyor yürüyünce vs. Aynı haftada olanlarda bu şekilde mi ? 🥲
Baby_B Hicrettt 34+5 deyim Ay kitlama durumu bende de var korkutuyor bazen😶 Agrida var cati kemigimden dolayi galiba Bebek bas asagi pozisyondaydi baski yapiyor Halsizlikte var
myangelson Hicrettt 35+1 olduk 12 den sonra. Bugün inanılmaz bir şekilde çatı ağrısı yaşıyorum canım çıkıyor resmen umarım sabaha geçer çok kötü durumdayım 🥺
seyma0661 Hicrettt benim akşam mide bulantım oluyor artık acıktığım için mi bilmiyorum 🥺 onun dışında hiç kalkasım yemek, iş yapasım gelmiyor ama yatınca da ağrım oluyor🫠 bu aralar mottom sıfır enerji, sonsuz üşengeçlik😂 35+3
mihraninannesi55 Hicrettt 35+0 benimde .Bebeğin başı asagıda ve cok baskı yapıyor ,Kemiklerim ağrıyor yürümekte zorlanıyorum.Dizlerde kramp var oturup kalkarken vs can yakıyor bildiğin.. eski enerjimden eser yok devamli uyuyup yatasım geliyor Biryandan da korkuyorum erken doğar diye
Hicrettt Baby_B benimkinin poposu baskı yapıyor galiba 😂😂 ayy demekki normal, kıpırdamaya mecalim kalmıyor resmen
Hicrettt seyma0661 bu bucurukler bizi yormaya başladılar sanki 🫣 aynı durumdayız yalnız değilmişim 🥲 eşin senden yemek beklemiyorsa salla gitsin 😂
myangelson Hicrettt yani onun gibi de değil gibi de tarif edemiyorum resmen zaten riskli gebeyim sürekli yatıyorum, bacağımı oynatmam yetiyor gözümden yaş geliyor acıdan resmen 🥴 hareket etmediğim sürece hiç sıkıntı yok 🤦🏻♀️ belimden ve kasıklarımdan kıtlama sesi de ayrı tabi 🥲
seyma0661 Hicrettt beklemiyor çok şükür de bu sefer hazıra dadanınca bebiş beslenemez diye korkuyorum 😂
Hicrettt myangelson ayyy çok geçmiş olsun, kıpırdamamak daha da çok ağrı yapıyor 😔 kutlamalar artık herkesi şoke edecek seste çıkıyor 😂 neden riskli gebelik ayıptır sorması 🫣
myangelson Hicrettt teşekkür ederim 🥲 iyiydim uzun zamandır yaşamıyordum çatı ağrısı ama sabah ağrıyla uyandım ve geçmedi hiç 🤦🏻♀️ benim kitlamalari duyan yok suanlik 😂 serklajliyim ben o sebeple riskli gebeyim bizim küçük bey erken gelmeye niyetlendi 24. Haftada da içerde tutmaya çalıştık çok şükür bu haftalara geldik. O zamandan beri sürekli yatıyorum yemek yerken falan oturuyorum sadece. Geçen hafta biraz biraz yürüyüşe izin verdi doktorum 😊
Hicrettt seyma0661 şanlısın heee 🤗 vallah ben eskiden çorbası ana yemeği pilavıydı salatasıydı yapıyordum da şimdi teke düştük 😂 canım anam sağolsun aynı sokakta oturuyoruz bize de yemek bırakıyor , eşime kalsa her gün döner yer 😭
Hicrettt myangelson çooook geçmiş olsun 🙏🌸 gününe kadar dursun da sen uzan sonra da hiç oturmicaksın 🥲 bu bebelerin ortaları yok malum 😂 benim eşim dalga geçiyor benimle kıt kıt hico diye 😂
myangelson Hicrettt teşekkür ederim 🌸 inşallah inşallah 🤲🏻 aynen öyle bu yatislarin acısı çıkacak 🥲 hahah 😂 benim eşim de yok olsa o da uğraşır benimle 🥲 riskli olduğum için memlekette kaldım aileler bakıyor eşim bizim evimizde, çalışıyor 🥲
seyma0661 Hicrettt ben gurbetteyim 🥹🥹 ama çok şükür anlayışlı kocam var bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum dediğiniz gibi başlarda hepsinden yapardım çalışmama rağmen ama şimdi hamilelik de biraz sıktı hiç bişey yapasım gelmiyor ay sonu annemin gelmesini dört gözle bekliyorum 😂
Hicrettt seyma0661 ahhh canımız annelerimiz 😍🥹 olmasalar naparız acabaaa, gelmişken buzluk hazırlığı temizlik ohhh misss
Hicrettt mihraninannesi55 al benden de o kadar 🥲 çok fazla yorma kendini, ben artık eğilmiyorum şu an eğilince kalkamıyorum çünkü 😭 kafana çok erken doğar diye takma, doktorun ne dedi bu duruma ?
mihraninannesi55 Hicrettt doktor normal bu ağrıların dedi magnezyumu gunde 2 kere kullan kramplara ve agriya iyi gelicek dedi ama fayda etmiyor maalesef .. Cevremden hicbir destek yardım yok mecbur herseyi tek basıma halletmeye calışıyorum ama artık gücümde yetmiyor