Kubra_dara34 Az önce kan sonucum çıktı dayanamadım özel de kan verdim ama sonuç hüsran adet olacakmış ağrılar 8 gündür var sol kasıkta ağrı buna rağmen negatif normal mi acaba anlamadım tecrübesi olan aydınlata bilir mi ?
Liddle_mom Kubra_dara34 hadi ya canım ikisinin aynı hemen hemen belirtileri ondandır bidahaki aya inşallah
Emlhh Kubra_dara34 benimde 3 gün var bugün tahlil verdim 1.20 yok yani ama testler 5 tane erken ve kaset şeklinde farklı markalar silik şeklinde 2. Çizgi var hicbisey anlamadım
Kubra_dara34 baby_yalcin adet tarihim belli değil maalesef kimyasal yaşadım 2 aya yakın kanama oldu kan değerim düşmedi sonra 7 cm kist çıktı 16 ocakta sülük yaptırdım rahime yoğun pıhtı kanama gördüm alt muayene oldum 2 hafta önce kist kaybolmuştu ama en son gördüğüm kanama 16 Ocak 1 gün sürdü işte 29 gün oldu canım
Kubra_dara34 umrumdadegil adet tarihim karşıtı kimyasall gebelik sonrası ama en son kanama gördüğüm 16 ocakta
mucizemom8 Kubra_dara34 seni umutlandirmak istemem ama benim de 9 gün önce negatif çıktı kanda 10 gün kan verdim beta 17 gelmişti belki çok yenidir ondan da çıkmamıştır şuan kaç gün var adetinizle arada canim
Emlhh Kubra_dara34 evet bekleyip göreceğiz artık ama okadar merak ediyo strest yapiyo ki insan birde açıkçası 14 Şubat da supriz yaparım diye hayal kurmuştum testlerden sonra