47Adanalianne01 Kızlar iyi akşamlar yarın sabah 9 da doğum yapıyorum inşallah dua edin lütfen bebeğimi sağlıkla kucağıma alıp emzirmek sağlıklı mutlu bir doğum geçirmek istiyorum bunu okuyan herkesten bekliyorum lütfen çok ihtiyacım var korkularım çok
Suuu-- 47Adanalianne01 Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebiş 😍 Kaç haftalık doğacak genel anestezi mi olcaksin merak ettim 🫂
babygirl02 47Adanalianne01 ne güzel berat kandilinde doğum yapacaksınız rabbim sağlıklı ömür versin bebeğine sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🥰
deletedmom43191 47Adanalianne01 rabbim yardımcın olsun 1 nefeste kurtul sağlıkla kavus bebeğine inşallah 🥰🥰
Kubam 47Adanalianne01 iyi akşamlar bende yarın 39+5 oluyorum sabah yatışım yapılacak ya yarın yada cuma doğum nasipse normal doğum olacak inş açılmam yoksa suni sancı ile başlatacaklar doğumu rabbim sizinde sağlıkla kucagıjıza almayı nasip etsin inş
Ahsen-01 Kubam rabbim bir seste kurtarsın inşallah senide bizide canım 40+3 bekliyorum bnde bu gidişle suni ile doğuracağım
nupelda_akyildiz47 47Adanalianne01 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinle🥰❤️
Hhh03 47Adanalianne01 Rabbim korkularını gidersin inşallah çok kolay bi avazda doğurursun inşallah sağlıkla canım bizede dua et🤲🏻
BenimBalBidigim 47Adanalianne01 47Adanalianne01 Korkma herşey çok güzel olucak inşallah dua edelim 🌸🤲🏻Rabbim en güzel şekilde sağlıkla kavuştursun sizi 🫶🏻
Asli54 Dogum yapacak olan herkese Rabbim yardım etsin hayırlarla sağlıkla kavuşun inşaAllah evlatlarınıza ne güzel bir günde doğuyorlar şükürler olsun 🤲🤲💐💐