rabiayy Kızlar 5.hftadayım. Çok üşüyorum. Yani etrafımdaki insanlar hava iyi diyor ama ben inanılmaz üşüyorum. Gebelikten mi, üşüttüm mü acaba🌸 gebelik üşüme yapar mı?
gevezeyazar1 İnan ki bende o durumdayım 2 battaniyeyle oturuyorum gündüzleri sabah titreyerek kalkıyorum yataktan ama kanım çok düşük ondan sanırım
BenimBalBidigim rabiayy Gebelikte kansızlık vesaire olduğu için bundan kaynaklı olabilir yada üşütmüşte olabilirsiniz.. Şahsen ben donuyordum sanki sebebi kansızlıkmış
rabiayy BenimBalBidigim benimde kansızlığım vardı ama normal seviyeye gelmiş çok şükür. Sebebini bilmiyorum ama inanılmaz üşüme oluyor
rabiayy gevezeyazar1 canımmm bol bol incir ye kuru. Bir de kuruyemiş. Tahin. Ben bunlarla 1 ayda 12,5 a çıkardım 9 dan. Çok faydası var. Bir de et
Cacaege rabiayy yapar canım ilk oğlumda 1. Trimester da yanıyordum 2. Oğluma gebeyim 1. Trimester da donuyordum üstümü kat kat giyiyordum ama fayda etmiyordu sonra normale döndüm hatta cinsiyet farklı mı diye düşündüm belirti farklı olduğu için ama cinsiyetimiz aynı 🌸