Amabanavardendi 34.haftalarda bebeğinizin kilosu nedir hanımlar. Yarin doktor kontrolüm var heyecanlıyım
Gzde4507 Amabanavardendi 34 de gitmedim. 35+0 da 2800 e yakındı.35+4 de (yarın)tekrar gitçem ama bnm ikiz. Ultrason sonuçları ne kadar doğru bilemiyorum fazla yada eksik olabilir gerçekte olduğundan
Amabanavardendi Erken dogum riskim.var bu yüzden ne kadar kilo alırsa o kadar iyi ta iki sağlıklı olması çok daha önemli
Gzde4507 Amabanavardendi bnmde sezeryan olcak 2 haftaya sanırım çok kalmadı. Bebek kilo alsın diye uğraşıyorum ama hem kilo alsın hem sağlıklı olurlar inş 🙏🙏
919293 Bende yarın gitcem kontrole 32+6oluyorum bir hafta önce 1810gr dı tansiyon ve protein kaçağım var erken doğum riskim benimde var inşallah kilo almıştır😏 her hafta gidiyorum genelde 150 gr alıyor normalde en az 250 gr alması gerekiyormuş haftalık😒
aysenur2936 Artık bu kilo muhabbetine inanmıyorum 40 haftalık sezeryan doğum yaptım 3600 dediler 2900 dogdu çocuğum. Ve tek yer değil 3 farklı yere gittim son günlerim sıkıntılıydı ordan biliyorum herkesin cihazı mı yanılır.