Rosemihra Normal mi kızlar karnım taş gibi oluyor. Sola toplanıyor taş gibi oluyor karnım . E yatamıyorum . Sağa dönüyorum bu sefer solda olduğu için çocuk oraya düşer gibi oluyor yine karnım acıyor . Normal mi bu durum ?
dilaradoyan Rosemihra ağırlaştığı için ne tarafa dönseniz o tarafta olur çocuk. Bu haftalarda çok normal bu sertleşme. Yastıklarla desteklemeye çalışıp rahat ettirmeye çalışın vücudu ☺️
Feslegenci Rosemihra bu sancı oluyormuş canım benimde böyleydi sıklığını takip edin mutlaka ve bebeğin hareketlerini takip edin
Merryy Rosemihra bende öyleyim taş gibi oluyor otursam göğüs kafesimde batmalar okuyor oturamıyorum mecbur uzanıyorum tek taraflı uykular zaten gitti bizim salı günü doğum hem korkuyorum hemde biran önce doğsun diyorum 🥹
Rosemihra Feslegenci sancı derken kasılmamı acaba ? Nst de bişey çıkmıyor ama . Doğumuma 10 gün var inşallah dayanır bebeğim
dilaradoyan Rosemihra pozisyon değiştirince geçmez sancı. Devam eder. Sizinki yatmakla ilgili pozisyondan dolayı öyle anladım ben söylediğiniz kadarıyla
Rosemihra Merryy aynı benim de öyle ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum benim 10 günüm var sezeryana . Sezeryan sizinde galiba . O korku bana da geldi . Nasıl olacak diye sezeryanım spinal olacak
Rosemihra dilaradoyan Yani yatınca rahat yatamıyorum karnım sertleşiyor . Son günlerim olduğu içindir diye düşünüyorum . Nst sancı çıkmadı ama eğer buna sancı kasılma deniliyorsa benim sadece özellikle geceleri oluyor .
Merryy Rosemihra evet benim 2. Sezeryanım olacak aslında aralarında baya var ssvd istiyordum ama pozisyonumuz uygun değil mecbur doktorum Salıya gün verdi ilkide spinaldi Buda öyle olacak doğum sonrası zor ayaklanmıştım gaz sancılarım vardı bu inşallah kolay geçer korkum bu yüzden
Nart Rosemihra evet normal karnınız öyle taş gibi olunca yalancı kasılma oluyor demektir. Bende de oluyor 33 haftadan beri ama son 2 hafta baya arttı ve dediğiniz gibi sanki bebek o yöne doğru gidiyor bende 37+5 haftalığım
deletedmom43191 Rosemihra 😊😊 evett kasılmalar çok normal uzun süren kasılmalar yoksa sıkıntı etme hemen geçiyorsa normal