Lilyeva Hgergy ben erken gebelik testi yaptım bat 17 Şubat negatif bel sol kaşık ağrısı yaşıyorum göğüslerim yumurtlamadan sonra hassaslaştı geçmedi ama testler hep negatif 🥹hala erken mi test için bilmiyorum 2 şubat pik 3 Şubat çatlama gördüm.
tuba-berfin Hgergy yumurtlama tarihinden 17 gün sonra en erken. Peki hic ovulasyon testi kullandınız mı ?
Cnsmv Benimde bat 17 test bilerek almadım yapmamak için.zaten gebelik belirtim yok sadece 3 gündür şiddetli bel ağrım var
Hgergy Cnsmv benim hiç adet belirtim yok sadece göğüs hassasiyeti( adet öncesi olur genelde) bir de kasıklarımda iğne batması gibi ağrı var. Ama hiç adet sancısı yok. Normalde erken başlardı ağrı. Tabi yarın da olmazsa bakalım
Gmz1233 Merhaba kızlar bendede akıntıda artış var başkada bi belirti falan yok açıkçası teste yapmak istemiyorum 17 sini beklemek istiyorum
Gmz1233 Hgergy sende de diğer belirtiler varmış ama belli olmaz bence en iyisi gününü beklemek çünkü testlere belli olmuyor
Cettochahubas Hgergy bir şey sorucam pik 3 şubatsa bat 19 olmuyor mu yumurtlamanın üstünden 15 gün sonra regl olunmuyor mu acaba
Hgergy Gmz1233 ben de bu ay başka test yapmicam. Negatif görmek aşırı üzüyor. Yoksa da direkt adetle öğrenirim;(
Gmz1233 Hgergy bencede yapma çünkü insan çok üzülüyor gününün çekmesini bekle rabbim bu kandil yüzü suyu hürmetine bizede beklediğimiz haberi almayı nasip etsin 🤲🏻 sonuçu haber ver canım
Gmz1233 Nasip-1 aynen benimkide öyle beyaz daha önce bu kadar çok olmazdı senin ki nasıl daha önce olurmuydu ?
Nasip-1 Gmz1233 oluyor sivilcede çıkardı çıktı bu sabah arkadaşımda geçen ay ovitrelle olmuştu tutmuş onunki sordum sivilcelenme oluyor hala da var dedi inşallah tutmuştur yaa