Nilayy95 Gzde4507 aslında üstteki de büyüyünce aynı boyut oluyor ölçüleri. açılmış halini bulsam atardım
Sutkokusu Ben şimdilik park yatak aldım açıkçası ama ilerleyen zamanlarda bariyer yatak yaptıracağım :) hem odasına uyum sağlarken eşlik edebilirim hem ilerde daha rahat kullanır diye planladım. :)❤️
Nilayy95 Sutkokusu park yatak şu an için yatak odama sığmıyor. Alan dar. Her şekilde odasını ayırmak zorunda kalacağım için tek seferde oda alıp çıkacağım 🥴
Nilayy95 ZeynepDuru17 burdaki yorumlara rağmen eşim illa üstteki diye tutturdu artık kendin bilirsin sen uğraşırsın dedim 🤣
Symstf Nilayy95 montesori yataklara baktınız mı daha kullanışlı ve düşme riski yok eğer odasını ayırmayı düşünüyorsanız gayet güzel olabilir.
Nilayy95 Symstf malasef onları sevmiyoruz eşimle. Bize alçak oluşu daha dezavantaj gibi geliyor. Onlarada baktık ama sevemedik
Symstf Nilayy95 dinlediğim bir iki uyku eğitmeni bu yatağı öneriyor özellikle o yüzden ama sevmiyorsanız tabi ki kullanımı daha da zor gelir 😅
Nilayy95 deletedmom43191 kusura bakmayın yeni gördüm :) büyüyen beşikte eşim ısrarcı . İçinde ukte kalırmış :)