Bet3346 Valla benim oğlan 21. Haftaya kadar öyle bi saklamış ki hep kız dedi doktorlar sonra birden gösterdi canı öyle istemiş 😁😁
2Princess1Mom annelik565656 19 haftalıkken ilk kızımı, 13 haftalıkken şimdiki kızımı öğrendim 🤷♀️🥰 17 haftalık birde cennet kuşum var oğlum onu düşük yapınca öğrendim daha öğrenememiştim.
annelik565656 2Princess1Mom Rabbim mekanını cennet etsin canım maşallah diğer çocuklarını da sana bağışlasın
annelik565656 DENIZ_55 Allah bağışlasın canım evet dediğin gibi oluyor bazen bazıları göstermiyor bazısı da erken gösteriyor
zehra_111 Benim 16 da belli oldu erkek olduğu. O zaman bile doktor %80 erkek dedi. Detaylıda netleşti
Gulsahs Ben 17 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ilk başta göstermedi yarım saat ara verdikten sonra göstermişti kendini😌
aysedn ben 19. haftada öğrendim erkek olduğunu o zamana kadar göstermedi diye bende dahil çevrem hep kız diye düşünmüştük 😅😅
Loveis annelik565656 20.haftada öğrenmiştik canım (erkek). İkizimde kendini 9 ay göstermemiş, erkek 👍 hurafelerle dolu hersey inanmayin artık 😂