Durubebek1_ Kızlar doktorum perinotolojiye yönlendirdi alan açıktan sonra hemen randevu alabiliyor muyum kaç gün sonrasına veriyor bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
2baby1cat Durubebek1_ bende yarın gidiyorum kadın doğuma perinatolojiye randevu alabilmek için. Bilgim yok burda bekliyim, yarın öğrendiğimde yazarm
Eylul41 Durubebek1_ bulundugun ile yoğunluğa bagli mesela ben bulunduğum yerde 1 hafta sonrasina buluyorum muntemelem sende 15 gun sonrasina bulursun her sabah ve aksam 10 da gir mhrs ye yenileniyor randevular
bulutsm Devlete gidecek isen önce kadın doğuma muayene olacaksın o yönlendiriyor boşluk varsa alıyorlar direk
Durubebek1_ 2baby1cat radyolojiden alan açtırdıktan sonra sıra veriyorlar mı acaba alan açtırdım bu sefer randevu bulamıyorum ☹️
Roman34 Zeynep Kamil’in aciline gitmiştim kanamadan dolayı, orda perinatololojiyi açtılar, ertesi güne randevu bulmuştum.
2baby1cat Durubebek1_ şimdi çıktım kadın doğumdan. Perinatoloji bölümüne yeşil alan açtılar 24 saat içinde sisteme düşer mhrs’den randevu al dedi. Benim detaylı ultrasona girmem için 1 ay var ama çok zor randevu bulunuyormuş zaten. Doktor her sabah 10’da sisteme gir randevular yenileniyor yakalamaya çalış dedi. Sizde sabah 10’a bir iki dakika kala sisteme girip yakalamaya çalışın başka yolu yok.
Durubebek1_ 2baby1cat tamamdır çok teşekkür ederim benim detaylı randevum var martın sonu riskli olduğum için ordan giriş açtılar
Durubebek1_ Eylul41 tamamdr teşekkür ederim sürekli kontrol ediyorum bi de nasıl bi muayene peritonoloji bölümü bir bilginiz var mı